MertAliT
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 958
yeni geldi önceden biniliyordu18 Yşa altı binemiyor yasak geldi.
yeni geldi önceden biniliyordu18 Yşa altı binemiyor yasak geldi.
La geldi diyorum işte. Önceden biniliyordu.yeni geldi önceden biniliyordu
18 yaş alti sokağa cikma yasaği kaldirdiktan sonra alindi cezasi 900 TL annen veya babanla gitmek zorundasın aksi halde ceza yiyebilirsin .Ne zaman alındı merak ettimden sordum ceza yeyine kadar devamke dknd
Aile varken korona bulaşmıyor mu?Bu karar yeni alındi sağlık bakanliğinca eskiden zaten yoktu 900 lira ceza yersen şaşırma almak zorunda değil kimse seni.
18 yaş alti sokaga cikma yasagi kaldirildiktan sonra alindi tedbirenDaha dün toplu taşımaya bindim, 16 yaşındayım.
İlk defa duydum, tam ne zaman alındı bu karar?
O zaman aylar olmuş, ben ilk defa duydum.18 yaş alti sokaga cikma yasagi kaldirildiktan sonra alindi tedbiren
Aile varken çocuk istediği yere gidemiyor cafe arkadaşla buluşma vs yapamaz mesela ayrica ben Fahrettin Koca da değilimAile varken korona bulaşmıyor mu?
Sokakta maskesiz dolasmaninda 900 tl cezasi var ama cogu kez kesilmiyor onun gibi zit birine denk gelirsen kesebilir hakki var yani.O zaman aylar olmuş, ben ilk defa duydum.
Bu süre zarfında 4-5 kere bindim ve hiçbir şey olmadı, garip.
Ben sana Fahrettin Koca'sın mı dedim?Aile varken çocuk istediği yere gidemiyor cafe arkadaşla buluşma vs yapamaz mesela ayrica ben Fahrettin Koca da değilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sokakta maskesiz dolasmaninda 900 TL cezasi var ama cogu kez kesilmiyor onun gibi zit birine denk gelirsen kesebilir hakki var yani.
Kanka o toplu taşıma yasağı falan yalan olmuş herhalde; pandemi döneminde 4 farklı toplu taşıma aracı kullandım ve hiçbirinde dur yasak var falan diyen olmadı.Aile varken çocuk istediği yere gidemiyor cafe arkadaşla buluşma vs yapamaz mesela ayrica ben Fahrettin Koca da değilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sokakta maskesiz dolasmaninda 900 TL cezasi var ama cogu kez kesilmiyor onun gibi zit birine denk gelirsen kesebilir hakki var yani.
Demedin ama ailesi varken virüs bulaşmiyor mu gibi sorular soruyorsunuz bu sorunun muhattabi ben değilim karari ben almadim.Ben sana Fahrettin Koca'sın mı dedim?
Reis bir çok yasak var para uğruna deliniyor maske takmanin cezasi olduğu gibi ama şuan yasak şeyde var mesela yaşlilar sabah 10.00 akşak 20.00 arasi sokağa cikabilirler sadece ne kadar uyuluyor onu ben bilememKanka o toplu taşıma yasağı falan yalan olmuş herhalde; pandemi döneminde 4 farklı toplu taşıma aracı kullandım ve hiçbirinde dur yasak var falan diyen olmadı.