Neler Yeni

Metroya küçük çakı ile binmek

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,723
İsim
Muhammet Çağrı
Biber gazı diyenler hapishane hayatını 5 yıldızlı filan sanıyor 🗿elektro şok kolluk kuvvetlerinde bile yasaklandı biber gazı da son çare olarak kullanılıyor Avrupa anayasası sağolsun o ayrı bi konu tabi yasak olmasının sebebi karşı taraf kalp krizinden ölebilir biber gazı da sivilde kullanımı aşırı sakıncalı basit bir olayda kullanırsınız karşı tarafın astımı ya da benzer rahatsızlığı vardır ölür cinayetten içeri girersiniz en son çare olarak kullanmanız gerekiyor yani karşı taraf öldürmeye teşebbüs anında kullanmalısınız bu bilinçde türk toplumunda yok her önüne gelene biber gazı sıkar bizim Türkler alışkanlık yaparsınız. Kavga anında yumruk bile atmıyorum ölür ya da yere düşüp beyin kanaması geçirir diye 🤷 en iyi yöntem beladan uzak durmak ya da öldürme teşebbüsü anında bu yöntemleri kullanmak👍
13 yaşındayım hiç adamakıllı kavga etmedim beladan uzağım :D vücudum boyum iyi ama kavgadan gerçekten korkarım karşı tarafa bir şey olacak diye haklısınız.

CharlesPolat

80+ Bronze
Boyu yaklaşık 13 cm yaşadığım yer sıkıntılı ondan dolayı taşıma ihtiyacı duyuyorum metroda sıkıntı çıkarır mı çantada?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada tek elle açılmayanlardan.normalde taşıması yasal ama metroda bilmiyorum.
Hawalisin dostum

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,723
İsim
Muhammet Çağrı
Top Bottom