Neler Yeni

Mevcut Taahhüttüm Bitiyor Ne Yapmalıyım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kürşad
Şuanda TT'de Özgür Prime Limitsiz Sosyal(40GB+Sınırsız sosyal medya) paketini kullanıyorum. 20 gün sonra paketim biticek. Şuanda en ucuz gözüken paketler Turkcell ve NetGsm de mevcut gibi gördüm.
Turkcell 12 ay taahhüt 60Gb 390₺
NetGsm 50Gb 430₺
Sizce hangisi daha mantıklı olur veya önerebileceğiniz başka bir kampanya varmıdır ?
1-2 ay faturasız hatta takılıp sonradan tekrar faturalıya da geçiş yapabilirim Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
İbrahim mesut tekin
Dostum sence hangisi daha mantıklı birisi diğerinden 10 gb fazla olup 40 tl daha ucuza geliyor üstelik en bilindik operatörlerin başında geliyor

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Turkcell geç

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
İbrahim mesut tekin
Ayrıca turkcell in bu paketi geçen ayın ortasına kadar geçerli olan bir kampanyaydı hatırladığım kadarıyla

Usual1y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Toprak Yüksel
Şuanda TT'de Özgür Prime Limitsiz Sosyal(40GB+Sınırsız sosyal medya) paketini kullanıyorum. 20 gün sonra paketim biticek. Şuanda en ucuz gözüken paketler Turkcell ve NetGsm de mevcut gibi gördüm.
NetGsm 50Gb 430₺
Sizce hangisi daha mantıklı olur veya önerebileceğiniz başka bir kampanya varmıdır ?
1-2 ay faturasız hatta takılıp sonradan tekrar faturalıya da geçiş yapabilirim Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz ?
Hocam turkcell 390 lira nerde gördünüz linki varsa atabilir misiniz rica etsem

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kürşad
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum sence hangisi daha mantıklı birisi diğerinden 10 gb fazla olup 40 tl daha ucuza geliyor üstelik en bilindik operatörlerin başında geliyor
Ya evet öyle düşününce haklısın direk Turkcel'e geçmek mantıklı ama TTde şuan 220tl ödüyorum fiyatlar çok fahiş geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
İbrahim mesut tekin
Hocam o geçen ayki 30.yıl kampanyasındaki bir paketti. Şuan yok o kampanya

Ya evet öyle düşününce haklısın direk Turkcel'e geçmek mantıklı ama TTde şuan 220tl ödüyorum fiyatlar çok fahiş geliyor

Şuan tarife yenilemeye kalksanız aynı paketi dahi %150 zamlı fiyattan aşağı vermezler zaten normal fiyatlar böyle artık

Sanırım devam ediyor o halde taahhütü bitenler kaçırmasın

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kürşad
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o geçen ayki 30.yıl kampanyasındaki bir paketti. Şuan yok o kampanya

Şuan tarife yenilemeye kalksanız aynı paketi dahi %150 zamlı fiyattan aşağı vermezler zaten normal fiyatlar böyle artık

Sanırım devam ediyor o halde taahhütü bitenler kaçırmasın
Hocam Mersinde Öğrenciyim müsait bi günde bayiye gidip görüşeceğim çünkü sitelerinde gözüküyor

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram
NetGsm 50Gb 430₺
Basit bir matematik işlemiyle cevaba kendiniz ulaşabilirsiniz diye düşünüyorum. Ayrıca 390 tl şuanki fiyatlara göre pahalı değil hatta 60 gb a göre çok iyi bir fiyat.

Top Bottom