Neler Yeni

Öneri Meyer Gaming Güvenilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Koray Yetim
Trendyol üzerinden Meyer Gamingten Scyrox v8 almayı düşünüyorum. Peşin fiyatına 3 taksit olduğu için orası daha avantajlı geliyor bana. Güvenilir mi? Servisi ilgileri nasıldır?

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Tuğra Yıldız
piyasaya yeni girdiler diye biliyorum yanlisim varsa lutfen duzeltin kendi sitelerinde taksit imkani var diger sorduklarini maalesef bilmiyorum bende mousepad almayi dusunuyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Koray Yetim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • Ürünün normal kullanım koşulları altında arızalanması durumunda, ücretsiz onarım veya ürün değişimi yapılacaktır.
  • Garanti, yalnızca üretim hatalarına karşı geçerlidir ve kullanım hataları kapsam dışıdır.

Şu cümleler doğruysa gerçekten bu şekilde ilgileniyorlarsa almayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

piyasaya yeni girdiler diye biliyorum yanlisim varsa lutfen duzeltin kendi sitelerinde taksit imkani var diger sorduklarini maalesef bilmiyorum bende mousepad almayi dusunuyorum.
mousepad cam mı almayı düşünüyorsun?

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Tuğra Yıldız
  • Ürünün normal kullanım koşulları altında arızalanması durumunda, ücretsiz onarım veya ürün değişimi yapılacaktır.
  • Garanti, yalnızca üretim hatalarına karşı geçerlidir ve kullanım hataları kapsam dışıdır.

Şu cümleler doğruysa gerçekten bu şekilde ilgileniyorlarsa almayı düşünüyorum

mousepad cam mı almayı düşünüyorsun?
yaniltici gireceklerini dusunmuyorum piyasaya yeni girdiler guvenilirlik kazanmalari gerek ve evet cam mp dusunuyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Koray Yetim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yaniltici gireceklerini dusunmuyorum piyasaya yeni girdiler guvenilirlik kazanmalari gerek ve evet cam mp dusunuyorum

bende scyrox v8 e cam mousepad olarak bunu düşünüyorum

bende scyrox v8 e cam mousepad olarak bunu düşünüyorum
artık düşünmüyorum tabanı kauçuk süngermiş :D kauçuk beni rahatsız ediyor.

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Tuğra Yıldız

zeko61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tarık Binkanat
firma guvenilir daha once trendyoldan attack shark mouse alısverisim oldu mousela ufak bir problem yasadim degisim yaptilar cok sorun cikarmiyolar bu tarz seylerde herhalde benimkini hemen cozduler. kolay cozum aldigim icin daha sonra buradan dreamgamer control yuzey cam mouse pad aldim oyle bir paket yapmislardi ki roket atsan bir sey olmaz pakete 😂 cam diye herhalde fena paketlemislerdi mouse paddende memnunum cam diye biraz kirleniyor bakimi zor sadece

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Koray Yetim
firma guvenilir daha once trendyoldan attack shark mouse alısverisim oldu mousela ufak bir problem yasadim degisim yaptilar cok sorun cikarmiyolar bu tarz seylerde herhalde benimkini hemen cozduler. kolay cozum aldigim icin daha sonra buradan dreamgamer control yuzey cam mouse pad aldim oyle bir paket yapmislardi ki roket atsan bir sey olmaz pakete 😂 cam diye herhalde fena paketlemislerdi mouse paddende memnunum cam diye biraz kirleniyor bakimi zor sadece
Benim ürünüm de bugün geldi. Gerçekten güzel paketlemişler dediğin gibi hasar görmemesi için elinden geleni yapmışlar. Ben çok memnun kaldım. Servis için dediğiniz gibi ilgilenmelerine de çok sevindim. Scyrox v8 mouse çok beğendim. Cam mousepad düşünüyorum fakat çok pahalı 4-5k verecek durumum olsa bile veresim gelmiyor.

Top Bottom