Neler Yeni

Öneri Mezar Buluşmaları Film Serisi Hakkında Detaylar ve 2.Film Fragmanı.

Korku filmleri listesinde "Mezar Buluşmaları" adlı bir korku filmi serisi mevcut.Bu pek adı sanı duyulmamış amatör bir yapım olarak dikkat çekmekte.Ama,içerisindeki efekt yoğunluğu olarak hiçte fena sayılmaz.

Bu serinini ilk filmini Cumartesi günü izledim,şu an 2. filmini izlemek içi çayı koydum ve hazırlıyorum kendimi.
2. Filmi izleyeyim mi izlemeyeyim mi diye tereddütte kaldım ve evet tüm korkularımı yenip bu geç saatte izlemeye karar verdim, izlemeye başlayacağım.

Şunu rahatça söyleyebilirimki 2.filmi çok daha gerilim ve korku içeriyor.Bunu baştan belirteyim,fragmanı izledikten sonra gelip bana sövmeyin😀.
2.filmin fragmanını aşağıya koydum.
Birinci filmin fragmanını izlemek için Youtube'a "Grave Encounters 1" yazmalısınız.

2.Filmin Fragmanı;

Filmin Konusu;
1.film ve 2.filmde işleyiş olarak hemen hemen aynı sayılabilirler.
İlk filmde bir kaç arkadaş Mezar Buluşmaları adı altında bir program sunuyor.Bu programın son bölümüde bu akıl hastanesi tarzında bir yer olan,ama onların hiç bir şeyden haberi olmadığı lanetli bir yerde çekiliyor.En başta hiç bir şeyden habersiz şekilde programlarını çekiyorlar.Hatta burada yaşanan paranormal olayların aslında olmadığını bile düşünüyorlar.Örnek olarak,ufak bir spoiler vermem gerekirse,ilk filmde bahçeyle ilgilenen bahçivana burada korkunç şeyler olduğunu söyle diye para bile veriyorlar🙂.
Asıl olaylar bundan sonraki saatlerde başlıyor,kapıların kendi kendine kapanması tarzında hep korku filmlerinde gördüğümüz olaylar meydana gelmeye başlıyor.Teker teker arkadaşları avlanıyor doğa üstü varlıklar ve canavar tarzı şeyler tarafından.Filmin sonunda programı sunan kişi kalıyor ve o kişiyide ölmüş gibi gösterip 2.filmde ortaya çıkarıyorlar.Meğer adam 9 yıl boyunca bu lanetli yerde kalmayı başarmış.

Devamını anlatırsam her iki filminde bir anlamı kalmaz.
Şimdiden izleyecek veya izlemeyi düşünen arkadaşlara keyifli seyirler diliyorum.

Son düzenleme:

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
"Mezar Buluşmaları" adlı bir korku filmi serisi mevcut.
Bu serinini ilk filmini Cumartesi günü izledim,şu an 2. filmini izlemek içi çayı koydum ve hazırlıyorum kendimi.
2. Filmi izleyeyim mi izlemeyeyim mi diye tereddütte kaldım ve evet tüm korkularımı yenip bu geç saatte izlemeye karar verdim, izlemeye başlayacağım.

Şunu rahatça söyleyebilirimki 2.filmi çok daha gerilim ve korku içeriyor.Bunu baştan belirteyim,fragmanı izledikten sonra gelip bana sövmeyin😀.
Birinci filmin fragmanını izlemek için Youtube'a "Grave Encounters 1" yazmalısınız.

2.Filmin Fragmanı;

Amatör bir yapım mı?

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
BÖYLE FİLMLER BANA GELMİYPR :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

BİRDE böyle filmleri 1. şahıslı kameraya alınca dayanamıyorum malesef

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Aga fragmandan gram korkmadım, inş değer.

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Hocam ne yaptın sen ya?
Gerçekten korkmadınız mı😨
Aga cidden korkmadım ama bu korkunç olduğunu değiştirmez. Ama evet korkmadım klasik korku filmi jumpscare ve montajdan ibaret benim için korku filmi jumpscare ' den daha fazla konusudur. Çünkü sen birseye odaklanirken birden ben cikasam karsina yine korkarsin cunku beklemedigin bi anda cikiyorum ve bu sende şok yaratiyor. O yüzden ben jumpscare ile korkmuyorum artik beni konusu korkutmali öyle bi korkutmalı ki gece bunla alakalı rüya gormeliyim.( çok uzun yazdim lan ) Peki sen neye korkuyorsun lan diyebilirsin aga müslüman oldugumuz icin cin ,şeytan vs. Bunlara inaniyoruz. Bunların gercek oldugunu bildigim icin filmleride acayip geriyor. Dabbe serisi ve siccin serisi bunlara örnektir. Iyi aksamlar aga

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Aga cidden korkmadım ama bu korkunç olduğunu değiştirmez. Ama evet korkmadım klasik korku filmi jumpscare ve montajdan ibaret benim için korku filmi jumpscare ' den daha fazla konusudur. Çünkü sen birseye odaklanirken birden ben cikasam karsina yine korkarsin cunku beklemedigin bi anda cikiyorum ve bu sende şok yaratiyor. O yüzden ben jumpscare ile korkmuyorum artik beni konusu korkutmali öyle bi korkutmalı ki gece bunla alakalı rüya gormeliyim.( çok uzun yazdim lan ) Peki sen neye korkuyorsun lan diyebilirsin aga müslüman oldugumuz icin cin ,şeytan vs. Bunlara inaniyoruz. Bunların gercek oldugunu bildigim icin filmleride acayip geriyor. Dabbe serisi ve siccin serisi bunlara örnektir. Iyi aksamlar aga
Tabiiki bizim Yerli Filmlerde gerçekten korku konusunda başarılılar.
Siccin serisi ve Dabbe serilerini izledim.
Hepsi gerçekten akılda farklı izler bırakıyor.Siccin ve Dabbe filmleri daha çok 3 harfli doğa üstü varlıkları baz alan bir konuya sahip oluyor.
Bu konuyuda izleyiciye allandırıp budaklandırmadan aktardıkları vakit gerçekten hakiki bir şekilde korkmuş oluyorsunuz.
Bu konuda örnek verdiğim Mezar Buluşmaları 2 filminde beni en çok etkileyen şey,ummadıkları bir durumla karşılaşmaları ve bu durumunda onların sonunu getirmeleri oldu. İzlemeyen arkadaşlara biraz spoiler verdiyesem affola😃

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
"Mezar Buluşmaları" adlı bir korku filmi serisi mevcut.

2.Filmin Fragmanı;

korku filmi sevmem, korkarım hüü

Amatör bir yapım mı?
Hocam filmi izledim.
Film gerçektende o kadar korku içermiyor.İlk film daha korkunçtu bile diyebilirim.
Dün bu konuyu açmadan önce izlediğim 2.fragmanından bir hayli etkilenmiştim,ama film o kadar etkilemedi.
Ha önerirmiyim,evet öneririm.
Çünkü sürükleyici ve beklenmedik bir sona sahip😀

Top Bottom