Gri Caner
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 29,567
İşin burası çok saçma. Herkes tecrübe isterse tecrübesiz elemanın suçu ne yani?finans şirketler tecrüben yok diye geçiştiriyor
İşin burası çok saçma. Herkes tecrübe isterse tecrübesiz elemanın suçu ne yani?finans şirketler tecrüben yok diye geçiştiriyor
stajyer maaşına çalışacağını felan söyle tecrübe için hiç değilseLisans mezunuyum asgari ücrete bile razıyken iş bulamıyorum psikolojim bozulmak üzere ne yapacağım bilmiyorum
Bütün ilanlarda 3 sene tecrübe yazıyor artık bırakın asgari ücretle çalışmayı yol ve yemek parasını cebimden bile vermeyi kabul edecek durumdayımİşin burası çok saçma. Herkes tecrübe isterse tecrübesiz elemanın suçu ne yani?
Şey eğer kafanı kullanma gibi bir alışkanlığın varsa torpil denen şeyin döndüğünü ve genellikle 7-8 yıllık kişilerin tecrübeli olduğunu görürsün şuanda iş vermiyorlar.Bütün ilanlarda 3 sene tecrübe yazıyor artık bırakın asgari ücretle çalışmayı yol ve yemek parasını cebimden bile vermeyi kabul edecek durumdayım
Bakıyorum zaten ilanlara başvuruyorum ama ordaki ilanların gösteriş için olduğunu düşünüyorumkariyer.net e bak
1.5 sene oldu mezun olalıMezun olalı daha bir kaç hafta oldu işi arayacaksın pes etme.
İş ayağınıza grlmeyecek kendine göre işi bulana kadar aramaya devam et.
3-5 bölüm harici cidden üniversite boş iş dostum haberin olsunYa bak böyle kişileri gördükçe okuyasım kalmıyor işte. Senelerce oku sonra işsiz kal. Yok ya. Okumamak şu saatten sonra herkesin aklında daha iyi bir hayat yaşamak olarak kalıcak galib
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şey eğer kafanı kullanma gibi bir alışkanlığın varsa torpil denen şeyin döndüğünü ve genellikle 7-8 yıllık kişilerin tecrübeli olduğunu görürsün şuanda iş vermiyorlar.
Linkedln hesabınız yok ise bulamamanız normal. Mevcut sektörünüz öyle sağda solda gezip iş bulabileceğiniz bir sektör değil. Bu tarz uluslararası platformlara gidip hesap açacak, CV dolduracaksınız. Ne var ne yok bütün yeteneklerinizi bilgilerinizi bu CV'ye doldurun. Sonrasında kendi sektörünüzdeki iş ilanlarını aratıp size uygun olan işlere başvurunuzu yapın (zaten uygulama sizin uzmanık alanınız ne ise o yönde işleri gösterecek başka işleri göremezsiniz). İsterseniz Türkiye'de daha derin araştırma yaparsanız sponsorlu bir şekilde yurt dışında dahi iş bulabilirsiniz. Sponsoru iş dediğim olay ise yurt dışındaki işletmeler size iş verip uçak biletinizi alıyor. Bir süre de kiranızı yatırıyor ve sizi o ülkeye çalışan olarak çekiyor. Tanıdığım bir kaç kişi var bu şekilde yurt dışına çıkan.Ne bayramı hocam
Hayır yok hocam nedenki
CV doldurduktan sonra sizin karşınıza iş teklifleri çıktığı gibi iş veren kişilerin karşısına da sizin profiliniz düşebiliyor bu şekilde iş bulma ihtimaliniz de artıyor.Linkedln hesabınız yok ise bulamamanız normal. Mevcut sektörünüz öyle sağda solda gezip iş bulabileceğiniz bir sektör değil. Bu tarz uluslararası platformlara gidip hesap açacak, CV dolduracaksınız. Ne var ne yok bütün yeteneklerinizi bilgilerinizi bu CV'ye doldurun. Sonrasında kendi sektörünüzdeki iş ilanlarını aratıp size uygun olan işlere başvurunuzu yapın (zaten uygulama sizin uzmanık alanınız ne ise o yönde işleri gösterecek başka işleri göremezsiniz). İsterseniz Türkiye'de daha derin araştırma yaparsanız sponsorlu bir şekilde yurt dışında dahi iş bulabilirsiniz. Sponsoru iş dediğim olay ise yurt dışındaki işletmeler size iş verip uçak biletinizi alıyor. Bir süre de kiranızı yatırıyor ve sizi o ülkeye çalışan olarak çekiyor. Tanıdığım bir kaç kişi var bu şekilde yurt dışına çıkan.
Şimdi üyelik açıcağım ama iş bulabileceğimi sanmıyorum binlerce başvuru yaptım toptalent youthall kariyernettten ama sonuç nafileLinkedln hesabınız yok ise bulamamanız normal. Mevcut sektörünüz öyle sağda solda gezip iş bulabileceğiniz bir sektör değil. Bu tarz uluslararası platformlara gidip hesap açacak, CV dolduracaksınız. Ne var ne yok bütün yeteneklerinizi bilgilerinizi bu CV'ye doldurun. Sonrasında kendi sektörünüzdeki iş ilanlarını aratıp size uygun olan işlere başvurunuzu yapın (zaten uygulama sizin uzmanık alanınız ne ise o yönde işleri gösterecek başka işleri göremezsiniz). İsterseniz Türkiye'de daha derin araştırma yaparsanız sponsorlu bir şekilde yurt dışında dahi iş bulabilirsiniz. Sponsoru iş dediğim olay ise yurt dışındaki işletmeler size iş verip uçak biletinizi alıyor. Bir süre de kiranızı yatırıyor ve sizi o ülkeye çalışan olarak çekiyor. Tanıdığım bir kaç kişi var bu şekilde yurt dışına çıkan.
CV doldurduktan sonra sizin karşınıza iş teklifleri çıktığı gibi iş veren kişilerin karşısına da sizin profiliniz düşebiliyor bu şekilde iş bulma ihtimaliniz de artıyor.
Ben bulacağınıza eminim.Şimdi üyelik açıcağım ama iş bulabileceğimi sanmıyorum binlerce başvuru yaptım toptalent youthall kariyernettten ama sonuç nafile
Hocam 1.5 yıldır herkes böyle diyor ama dile kolay 1.5 yıl geçti artık daha nereye kadar gidecek buBen bulacağınıza eminim.
Son çare gitmediysen İŞKUR'a da git oradan da sonuç çıkmazsa valizini hazırla git.Hocam 1.5 yıldır herkes böyle diyor ama dile kolay 1.5 yıl geçti artık daha nereye kadar gidecek bu![]()
İşkura gittim yazıcıdan işler çıkardı ama hepsi tecrübe istiyordu yani işkur fos çıktı valizi hazırlarım hazırlamayada kim alsın beniSon çare gitmediysen İŞKUR'a da git oradan da sonuç çıkmazsa valizini hazırla git.