buyur kardeşim balodan sonra teşekkür edersinCuma akşamı lise mezuniyet balosu var. Akşam planlamasında yokum. Bir anda çıkıp bir şeylar çalıp söylemeyi düşünüyorum. Gitar çalıyorum. Sizce ne söylemeliyim? Biri var, ona az da olsa şey olsun da istiyorum. Bir kız var yani.. Başlamadan biten bir hikaye gibi bişeydi. Benim için geçerli tabi bu. Neyse, tamamen bitmeden içimde hala bir şeyler olduğunu çaktırmak istiyorum. Yaşıtlarım, büyüklerim cevaplarsa sevinirim.
emre nalbantoğlu-gitme çaldım. kimse bilmiyormuş şarkıyı. herkes sordu adını şarkının falan. baya da güzel oldu. namımız yürüdü. Baya da anladı diye düşünüyorum ona karşı hislerim. En son zaten gittim konuştum böyle böyle diye. Çok ağır friendzone da yedim. Vesaire vesaire...buyur kardeşim balodan sonra teşekkür edersin
aranızda bir şeyler var mıydı yoksa ne olacaksa olsun içimde kalmasın diye mi söyledinemre nalbantoğlu-gitme çaldım. kimse bilmiyormuş şarkıyı. herkes sordu adını şarkının falan. baya da güzel oldu. namımız yürüdü. Baya da anladı diye düşünüyorum ona karşı hislerim. En son zaten gittim konuştum böyle böyle diye. Çok ağır friendzone da yedim. Vesaire vesaire...
En azından aklında kalmadı reis. Ediyosan da sıkıntı etme yani.emre nalbantoğlu-gitme çaldım. kimse bilmiyormuş şarkıyı. herkes sordu adını şarkının falan. baya da güzel oldu. namımız yürüdü. Baya da anladı diye düşünüyorum ona karşı hislerim. En son zaten gittim konuştum böyle böyle diye. Çok ağır friendzone da yedim. Vesaire vesaire...
Cesaretinden ve öz güveninden dolayı takdir ederim kardeşim. Her babayiğidin harcı değildir.emre nalbantoğlu-gitme çaldım. kimse bilmiyormuş şarkıyı. herkes sordu adını şarkının falan. baya da güzel oldu. namımız yürüdü. Baya da anladı diye düşünüyorum ona karşı hislerim. En son zaten gittim konuştum böyle böyle diye. Çok ağır friendzone da yedim. Vesaire vesaire...
Erkek adam sevdasını kolay kolay satar mı?Eee arkadaşız damgası yemişsin ama üzülme belki başka bir kız sana yazar
Bir şey yoktu ama az çok biliyordu. İçimde kalmasın diye gittim söyledim.aranızda bir şeyler var mıydı yoksa ne olacaksa olsun içimde kalmasın diye mi söyledin
Aynen öyle. Sıkıntı edecek bir şey kalmadı. Rahatladım hatta, bayağıdır içimde tuttuğumdan canımı sıkıyordu.En azından aklında kalmadı reis. Ediyosan da sıkıntı etme yani.