Neler Yeni

MG4 Luxury nasıl bir araba

ozanali26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ozan ali öner
Merhaba araba bakıyoruz 1.1 civarı bütçemiz var mg4 luxury çok hoşuma gitti annem ile beraber yaşıyoruz baktığım zaman bu bütçede yeni nesil ve neredeyse sıfır olarak mg var mg markasını bilmiyorum bilen varsa beni aydınlatırsa sevinirim araba çok hoşuma gitti ama annem elektrikli istemiyor ilerde elektrik kesintisi yaşanıcak herkes birbirini yicekmiş öyle diyor ve mg herkes elinden çıkarmaya çalışıyor o yüzden ucuz parçasıda pahalı diyor bunlar doğrumu yoksa annemin mg ile alıp veremediğimi var eğer mg cidden iyi bir marka ise annemi nasıl ikna ederim

kyloitch

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,148
İsim
Cücümbiş
elektrikli araba alınmaz dost toyota alıp keyfine bakacaksın toyota chr cok yakısıklıdır

Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
enes hünkar
mg hs phev kullanıyorum yaklaşık 3 aydır. bayimden memnunum çözüm odaklı ve hızlılar. ön taraftan aracı vurdum geçen ay 5 günde çıktı servis ücreti bana gayet uygun geldi bir egea yada megane ile aynı tutucak kadar ücret ödedim 2 panjur 1 çita değişim tampon boya+tamir. satış sonrası destek olarak vasatlar. aylarca i smart getirmediler mg4 lere türkçe menü getiremediler. parça sıkıntısı yaşamadım fakat 2 aydır depoda sayım var diyip parça bekleyenler olduğunu görüyorum gruplarda. fiyatına göre gayet güzel arabadır mg4 bayide denemiştim.

tolgakd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
tolga
mg bende var 7 aydır kullanıyorum gayet memnunum hatta uzun kullanım inceleme videosu da çektim tüm yorumlarım duruyor ama daha bugün üye oldum reklam gibi görünmemesi adına link eklemiyorum ama bunu yanıtlayıp özel olarak isterseniz paylaşabilirim.

Top Bottom