Neler Yeni

Mi 11 Ultra tercih edilebilir mi?

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Bataryasına lafım yok ana kameraya'da lafım yok ama ön kamera özellikleri pek belirtilmemiş ben bu ön kamerayla kaç çözünürlükte fotoğraf cekebiliyorum ve bu telefon fiyatını hakediyor mu iphone 11'den bu telefona sıçradım Nereden Nereye...:D

şahin doğan

80+ Platinum
Ön kamera kaç çözünürlük fotoğraf? Bunun bir önemi yok. Cihaz çok güzel ama ben almam.
Nedenler:
1- MIUI
2- Doğal olmayan fotoğraf kalitesi.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ön kamera kaç çözünürlük fotoğraf? Bunun bir önemi yok. Cihaz çok güzel ama ben almam.
Nedenler:
1- MIUI
2- Doğal olmayan fotoğraf kalitesi.
siz ne tercih edersiniz hocam 12-13K bütçem var max 14K 14.5 Olabilir ikinci el veya 0 hiç farketmez kamerası iyi olan ve bataryasıda iyi olan yok mu bir telefon birde bir şey diyeceğim MIUI demissiniz onu anlayamadım detaylı anlatır misiniz

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,687
İsim
Oğuz Oğuz
siz ne tercih edersiniz hocam 12-13K bütçem var max 14K 14.5 Olabilir ikinci el veya 0 hiç farketmez kamerası iyi olan ve bataryasıda iyi olan yok mu bir telefon birde bir şey diyeceğim MIUI demissiniz onu anlayamadım detaylı anlatır misiniz
Pixel 6 pro ve Ip12. İkisini de kullandım öneririm. Arkadaşıma mi11u aldık. O da memnun.

şahin doğan

80+ Platinum
S21 Ultra YD öneririm. Server kayıt yapılıyor.
MIUI'dan kastım stabil olmayan, her güncellemede mutlaka sıkıntı çıkaran bir arayüz olması.
Kayıt sorun olmasa Pixel 6 Pro o bütçedeki bütün cihazları kamerada tokatlar ama kayıt olmuyor. (Pasaport dışında)

COMMANDERR

80+ Bronze
Mi 11 ultra kullanıcısıyım , tavsiye ederim, kullanıcı yorumu senin için daha değerli olacağını düşündüm.Telefon gerçekten çok iyi ben yazılımsal herhangi bi hata görmedim şimdiye kadar

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
MIUI'dan kastım stabil olmayan, her güncellemede mutlaka sıkıntı çıkaran bir arayüz olması.
Kayıt sorun olmasa Pixel 6 Pro o bütçedeki bütün cihazları kamerada tokatlar ama kayıt olmuyor. (Pasaport dışında)
birsey sorucam s21 Ultranin özelliklerine bakıcaktım cpu x uygulamasından bi US yazıyor exynos işlemcili diyor birde qualcomm'lu aynı telefon var YD olduğu için US'a bakayım değil mi?

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
@şahin doğan hocam samsung telefonlara imei atıldığından emin misiniz peki ? bi bakayim dedim de 1 yıl beklemeden sonra atabiliyormusuz falan xiaomi'de böyle değildi

şahin doğan

80+ Platinum

şahin doğan

80+ Platinum

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
umt
Discord