Neler Yeni

EN İYİ TELEFON HANGİSİ VE NEDEN?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
Xiaomi kalitesi ortada hocam amerikada tiktok yasaklandı çin verileri çalıyor diye ki haklılar verileri tonlarca çaldılar Xiaomide çine ait bir telefon uzun ömürlü bir telefon değil Redmi Note 10 S kullanıyorum 2. yılı ve telefon arka kapak dışarda şarj soketi bozuldu şarj almadı 500₺ yaptırmak zorunda kaldım imkan olmadığı için ilk fırsatta parçalarına ayıracağım bunu
Bende note 8 proyu 4 yıl kullandım ve 30+ kez yere düşürdüm anca 2 3 ay önce bozuldu şimdi de oppo a74 kullanıyorum ama buda kötü memnun değilim. Her programa girerken 2 3 saniye bekletiyor ve çok yavaş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Metin
En iyisi kullanan kişiye göre değişir. İphone kullanan İphone önerebilir. Android kullanan Samsung kullanır. Benim oyum İphone den yana :D

Alomoncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Ege Çelikçi
Sizce poco x7 pro nasıl?

Buğrahan Mert

80+ Silver
2025 yılı itibarıyla, teknoloji dünyasında birçok üst düzey akıllı telefon piyasaya sürülmüştür. "En iyi" telefon kişisel ihtiyaçlara ve tercihlere göre değişiklik gösterebilir. Ancak, genel özellikleri ve performanslarıyla öne çıkan bazı modeller şunlardır:

【{"image_fetch": "Samsung Galaxy S24 Ultra"}】Samsung Galaxy S24 Ultra
6.8 inç Dynamic AMOLED ekranı, Exynos 2400 işlemcisi ve 200 MP ana kamerasıyla dikkat çeken bu model, yüksek performans ve üstün kamera yetenekleri sunmaktadır.

【{"image_fetch": "iPhone 16 Pro Max"}】iPhone 16 Pro Max
Apple'ın en yeni A18 Bionic çipine sahip olan bu cihaz, 6.7 inç ProMotion OLED ekranı ve gelişmiş üçlü kamera sistemiyle üst düzey bir kullanıcı deneyimi sağlamaktadır.

【{"image_fetch": "Google Pixel 8 Pro"}】Google Pixel 8 Pro
Google'ın Tensor G4 işlemcisiyle güçlendirilmiş bu telefon, 6.7 inç OLED ekranı ve yapay zeka destekli kamera özellikleriyle fotoğraf tutkunları için idealdir.

【{"image_fetch": "Xiaomi 14 Pro"}】Xiaomi 14 Pro
Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi, 6.73 inç AMOLED ekranı ve 120W hızlı şarj desteğiyle performans ve hız arayan kullanıcılar için uygundur.

【{"image_fetch": "OnePlus 12"}】OnePlus 12
6.7 inç Fluid AMOLED ekranı, Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi ve 150W hızlı şarj özelliğiyle dikkat çeken bu model, yüksek performans ve hızlı şarj imkanı sunmaktadır.

Bu modeller, 2025 yılında teknoloji severlerin beğenisine sunulan ve çeşitli özellikleriyle öne çıkan akıllı telefonlardır. Seçiminizi yaparken kişisel ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi göz önünde bulundurmanız önemlidir.
S23 ultra vardı s24 ultrada kullandım biraz gayet güçlüydü kamerası harika iphone kullanamadığım için çok deneyemedim ama hoşuma gitmiyor işletim sistemidir kullanıcı dostu olmamasıdır fln

3 kez katlanabilen bi telefon vardı x3 mü neydi modeli yakında onu alıp deneyesim var bu günlerde herkeste teknoloji var asıl olay kullanışlı olmasında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,700
Üyeler
165,715
Son üye
goldenbuffalo
Top Bottom