Neler Yeni

EN İYİ TELEFON HANGİSİ VE NEDEN?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
Xiaomi kalitesi ortada hocam amerikada tiktok yasaklandı çin verileri çalıyor diye ki haklılar verileri tonlarca çaldılar Xiaomide çine ait bir telefon uzun ömürlü bir telefon değil Redmi Note 10 S kullanıyorum 2. yılı ve telefon arka kapak dışarda şarj soketi bozuldu şarj almadı 500₺ yaptırmak zorunda kaldım imkan olmadığı için ilk fırsatta parçalarına ayıracağım bunu
Bende note 8 proyu 4 yıl kullandım ve 30+ kez yere düşürdüm anca 2 3 ay önce bozuldu şimdi de oppo a74 kullanıyorum ama buda kötü memnun değilim. Her programa girerken 2 3 saniye bekletiyor ve çok yavaş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Metin
En iyisi kullanan kişiye göre değişir. İphone kullanan İphone önerebilir. Android kullanan Samsung kullanır. Benim oyum İphone den yana :D

Alomoncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ege Çelikçi
Sizce poco x7 pro nasıl?

Buğrahan Mert

80+ Silver
2025 yılı itibarıyla, teknoloji dünyasında birçok üst düzey akıllı telefon piyasaya sürülmüştür. "En iyi" telefon kişisel ihtiyaçlara ve tercihlere göre değişiklik gösterebilir. Ancak, genel özellikleri ve performanslarıyla öne çıkan bazı modeller şunlardır:

【{"image_fetch": "Samsung Galaxy S24 Ultra"}】Samsung Galaxy S24 Ultra
6.8 inç Dynamic AMOLED ekranı, Exynos 2400 işlemcisi ve 200 MP ana kamerasıyla dikkat çeken bu model, yüksek performans ve üstün kamera yetenekleri sunmaktadır.

【{"image_fetch": "iPhone 16 Pro Max"}】iPhone 16 Pro Max
Apple'ın en yeni A18 Bionic çipine sahip olan bu cihaz, 6.7 inç ProMotion OLED ekranı ve gelişmiş üçlü kamera sistemiyle üst düzey bir kullanıcı deneyimi sağlamaktadır.

【{"image_fetch": "Google Pixel 8 Pro"}】Google Pixel 8 Pro
Google'ın Tensor G4 işlemcisiyle güçlendirilmiş bu telefon, 6.7 inç OLED ekranı ve yapay zeka destekli kamera özellikleriyle fotoğraf tutkunları için idealdir.

【{"image_fetch": "Xiaomi 14 Pro"}】Xiaomi 14 Pro
Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi, 6.73 inç AMOLED ekranı ve 120W hızlı şarj desteğiyle performans ve hız arayan kullanıcılar için uygundur.

【{"image_fetch": "OnePlus 12"}】OnePlus 12
6.7 inç Fluid AMOLED ekranı, Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi ve 150W hızlı şarj özelliğiyle dikkat çeken bu model, yüksek performans ve hızlı şarj imkanı sunmaktadır.

Bu modeller, 2025 yılında teknoloji severlerin beğenisine sunulan ve çeşitli özellikleriyle öne çıkan akıllı telefonlardır. Seçiminizi yaparken kişisel ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi göz önünde bulundurmanız önemlidir.
S23 ultra vardı s24 ultrada kullandım biraz gayet güçlüydü kamerası harika iphone kullanamadığım için çok deneyemedim ama hoşuma gitmiyor işletim sistemidir kullanıcı dostu olmamasıdır fln

3 kez katlanabilen bi telefon vardı x3 mü neydi modeli yakında onu alıp deneyesim var bu günlerde herkeste teknoloji var asıl olay kullanışlı olmasında

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
C.S.
Bu sorunun cevabı eskiden ya samsungun s ultra serisi ya da iphone en son pro max serisiydi. Kim hangi işletim sistemini kullanmak isterse alır, mutlu mesut yıllarca kullanırdı. Ancak piyasada bu kulvarda oldukça hızlı giren çinli üreticilerin de var olmaya başladığını görüyoruz. Bunlardan en dikkat çekeni vivo. X200 ultra ( ülkemize bu serinin bir altı olan pro geldi) kamera performansıyla rakiplerine adeta göz dağı vermekte. Hatta x100 ultra, birçok teknoloji editörü tarafından yılın telefonu seçildi.
En iyi telefon ne derseniz, cevap kişinin bütçesine ve ihtiyaçlarına göre değişir. Saf performans isteyen ama ucuz da olsun diyen poco alır, kamerası üst düzey olsun diyen vivo v40 ve x serisini alır. ( örnek çoğaltılabilir.) Güncelleme önemli diyen iphone alır.

2025 yılı itibarıyla, teknoloji dünyasında birçok üst düzey akıllı telefon piyasaya sürülmüştür. "En iyi" telefon kişisel ihtiyaçlara ve tercihlere göre değişiklik gösterebilir. Ancak, genel özellikleri ve performanslarıyla öne çıkan bazı modeller şunlardır:

6.8 inç Dynamic AMOLED ekranı, Exynos 2400 işlemcisi ve 200 MP ana kamerasıyla dikkat çeken bu model, yüksek performans ve üstün kamera yetenekleri sunmaktadır.

Apple'ın en yeni A18 Bionic çipine sahip olan bu cihaz, 6.7 inç ProMotion OLED ekranı ve gelişmiş üçlü kamera sistemiyle üst düzey bir kullanıcı deneyimi sağlamaktadır.

Google'ın Tensor G4 işlemcisiyle güçlendirilmiş bu telefon, 6.7 inç OLED ekranı ve yapay zeka destekli kamera özellikleriyle fotoğraf tutkunları için idealdir.

Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi, 6.73 inç AMOLED ekranı ve 120W hızlı şarj desteğiyle performans ve hız arayan kullanıcılar için uygundur.

6.7 inç Fluid AMOLED ekranı, Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi ve 150W hızlı şarj özelliğiyle dikkat çeken bu model, yüksek performans ve hızlı şarj imkanı sunmaktadır.

Bu modeller, 2025 yılında teknoloji severlerin beğenisine sunulan ve çeşitli özellikleriyle öne çıkan akıllı telefonlardır. Seçiminizi yaparken kişisel ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi göz önünde bulundurmanız önemlidir.
2025 Yılına Bomba Gibi Giriş Yapan S25 Serisi Güzeldir Alınabilir .

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Gökhan
Bu sorunun cevabı eskiden ya samsungun s ultra serisi ya da iphone en son pro max serisiydi. Kim hangi işletim sistemini kullanmak isterse alır, mutlu mesut yıllarca kullanırdı. Ancak piyasada bu kulvarda oldukça hızlı giren çinli üreticilerin de var olmaya başladığını görüyoruz. Bunlardan en dikkat çekeni vivo. X200 ultra ( ülkemize bu serinin bir altı olan pro geldi) kamera performansıyla rakiplerine adeta göz dağı vermekte. Hatta x100 ultra, birçok teknoloji editörü tarafından yılın telefonu seçildi.
En iyi telefon ne derseniz, cevap kişinin bütçesine ve ihtiyaçlarına göre değişir. Saf performans isteyen ama ucuz da olsun diyen poco alır, kamerası üst düzey olsun diyen vivo v40 ve x serisini alır. ( örnek çoğaltılabilir.) Güncelleme önemli diyen iphone alır.
güncelleme için esas samsung alınır bence

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,687
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
s24U kullanıyorum.
android tercihimdir .

Slawyer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Serkan Çorak

fiyatına göre oneplus 12 ama fiyata bakmıyorsak 16 pro max

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Mehmet Dereli
iPhone 13 kullanıyorum. Önceki telefonum tecno spark 8c idi. On numarada telefondu. Birine 3 verdim diyerine 39 ooo ayfon aga çok iyi diye yırtılmaya gerek yok. Adam veriyor 100k sonra diyorki hayatımda kullandığım en iyi telefon arşlara çıkarıyor vs. Bunlara gerek yok

Slawyer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Serkan Çorak
iPhone 13 kullanıyorum. Önceki telefonum tecno spark 8c idi. On numarada telefondu. Birine 3 verdim diyerine 39 ooo ayfon aga çok iyi diye yırtılmaya gerek yok. Adam veriyor 100k sonra diyorki hayatımda kullandığım en iyi telefon arşlara çıkarıyor vs. Bunlara gerek yok
Hocam harbi 16 pro max kullandım şakasız hiç beğenmedim ekranı oneplus 13 ün yanına bile yaklaşamaz. Bide fiyat farkları var 30k verdim oneplus 13 e ve 16 pro max yd 45k vermiştim ayrıca kameraları aşırı benziyor sadece apple videoda üstün onun dışında işlemci farkı devasa antutu da 2,9 milyon puan alıyor telefon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,235
Üyeler
165,785
Son üye
despiertoselo
Top Bottom