Ailede 10 kişi Xiaomi kullanıyoruz. Mi 9T, Note 9, Note 8, Note 8 Pro, A2 Lite vs. Daha +2 sene oldu çoğu.Hiçbir zaman tamamen sorunsuz bir arayüz sunamadılar.
Örnek 1 : pil sorunu MIUI arayüzünde her zaman mevcut olan bir sorundu hâla'da sorunlu, şöyle diyebilirsiniz; hayır, ben gayet iyi pil performanslı alıyorum. Tamam sen iyi bir pil performansı alıyorsun ama o işlemci ve o batarya ile alabileceğin Max pil performansı o kadar mı ? Hayır. Pil optimizasyonunu hiçbir zaman çözemediler.
Örnek 2 : Özellikle MIUI 13'den sonra neredeyse bütün Xioami cihazlarda ısınma, donma, kasma, uygulamadan atma, hata uyarıları vermeye başladı.
Örnek 3 : Arayüz hareketleri MIUI arayüzünde hiçbir zaman smooth çalışmadı her zaman ufak bir takılma, atlama yapıyor.
Mi 12 pro ekranı falan gayet güzel 120 hzF/P olarak sizce Mi 12 Pro mu? yoksa IPhone 13/Pro/Max mi? (Mi 12 pro : 25k / IPhone 13 : 22k / IPhone 13 pro : 30k / IPhone 13 pro max : 33K )
IPhone'un marka adı var yani ileride satmaya çalışsam alıcısı illa olur ama android'de bu durum söz konusu değil fakat mi 12 pro'nun özellikleri bence çok daha akıcı özellikle 120Watt hızlı şarj
A15 mi en iyi? ARMv8.x bir SoC olduğunu söylesem ve MediaTek Dimensity 9000+, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1'in hem daha güçlü hem de ARMv9 olduğunu söylesem? Ayrıca USB Type-C dünya standartı kabul edildi. Hızlı şarj değeri de düşük bayağı. 4500 TL'lik telefon bile ondan daha iyi bu konudaGünümüz en iyi işlemcisi var her işini rahatlıkla görür ve kamera açısından da iphon fazla konuşmaya gerek yok
Sen android ios tan iyi olduğunu söylüyorsun güldürdü beni knksA15 mi en iyi? ARMv8.x bir SoC olduğunu söylesem ve MediaTek Dimensity 9000+, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1'in hem daha güçlü hem de ARMv9 olduğunu söylesem? Ayrıca USB Type-C dünya standartı kabul edildi. Hızlı şarj değeri de düşük bayağı. 4500 TL'lik telefon bile ondan daha iyi bu konuda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha, bunu derken Xiaomi 12 Pro'yu önerme manasını çıkarmayın. Sadece hakikati söyledim. Android cihazlar her zaman donanım konusunda ezer geçer. Apple ise iOS ile hallediyor ve insanları binlerce TL soyuyor. Donanımları kötü (kamera, SoC, malzeme kalitesi ve iOS hariç) fakat iOS kurtarıyor. Bu sebeble dehşet kâr elde ediyorlar.
Ben tam olarak iyi ya da kötü demedim. Neler de iyi, neler de kötü olduklarını bahsettim.Sen android ios tan iyi olduğunu söylüyorsun güldürdü beni knks