Neler Yeni

Mi 12Pro mu? IPhone 13 mü?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,923
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Hiçbir zaman tamamen sorunsuz bir arayüz sunamadılar.
Örnek 1 : pil sorunu MIUI arayüzünde her zaman mevcut olan bir sorundu hâla'da sorunlu, şöyle diyebilirsiniz; hayır, ben gayet iyi pil performanslı alıyorum. Tamam sen iyi bir pil performansı alıyorsun ama o işlemci ve o batarya ile alabileceğin Max pil performansı o kadar mı ? Hayır. Pil optimizasyonunu hiçbir zaman çözemediler.
Örnek 2 : Özellikle MIUI 13'den sonra neredeyse bütün Xioami cihazlarda ısınma, donma, kasma, uygulamadan atma, hata uyarıları vermeye başladı.
Örnek 3 : Arayüz hareketleri MIUI arayüzünde hiçbir zaman smooth çalışmadı her zaman ufak bir takılma, atlama yapıyor.
Ailede 10 kişi Xiaomi kullanıyoruz. Mi 9T, Note 9, Note 8, Note 8 Pro, A2 Lite vs. Daha +2 sene oldu çoğu.
Isınma donma veya uygulamadan atma sorunumuz yok. Veya geçişlerde takılma.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Android "geek"i değilseniz herhangi bir çayominin herhangi bir iPhone'la karşılaştırmaya bile girmeyeceğini düşünüyorum. Tabii ki iPhone.

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Efe pınar
F/P olarak sizce Mi 12 Pro mu? yoksa IPhone 13/Pro/Max mi? (Mi 12 pro : 25k / IPhone 13 : 22k / IPhone 13 pro : 30k / IPhone 13 pro max : 33K )

IPhone'un marka adı var yani ileride satmaya çalışsam alıcısı illa olur ama android'de bu durum söz konusu değil fakat mi 12 pro'nun özellikleri bence çok daha akıcı özellikle 120Watt hızlı şarj
Mi 12 pro ekranı falan gayet güzel 120 hz

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,316
İsim
Semih Boran
Günümüz en iyi işlemcisi var her işini rahatlıkla görür ve kamera açısından da iphon fazla konuşmaya gerek yok 😃
A15 mi en iyi? ARMv8.x bir SoC olduğunu söylesem ve MediaTek Dimensity 9000+, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1'in hem daha güçlü hem de ARMv9 olduğunu söylesem? Ayrıca USB Type-C dünya standartı kabul edildi. Hızlı şarj değeri de düşük bayağı. 4500 TL'lik telefon bile ondan daha iyi bu konuda 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha, bunu derken Xiaomi 12 Pro'yu önerme manasını çıkarmayın. Sadece hakikati söyledim. Android cihazlar her zaman donanım konusunda ezer geçer. Apple ise iOS ile hallediyor ve insanları binlerce TL soyuyor. Donanımları kötü (kamera, SoC, malzeme kalitesi ve iOS hariç) fakat iOS kurtarıyor. Bu sebeble dehşet kâr elde ediyorlar.

Son düzenleme:

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
iPhone 13 pro almak yeterli Max'ına gerek yok. iPhone 13 pro aldığında bir değer/asset satın almış oluyorsun. Piyasası düşmüyor, 2. eli kuvvetli.

Mi Pro 12 Pro'yu hiç bilmiyorum ama muhtemelen değeri daha çabuk düşecektir. Sonuç olarak beğendiğini al. Ben tercihimi iPhone 13 pro'dan yana kullanırdım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ramazan sezer
A15 mi en iyi? ARMv8.x bir SoC olduğunu söylesem ve MediaTek Dimensity 9000+, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1'in hem daha güçlü hem de ARMv9 olduğunu söylesem? Ayrıca USB Type-C dünya standartı kabul edildi. Hızlı şarj değeri de düşük bayağı. 4500 TL'lik telefon bile ondan daha iyi bu konuda 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha, bunu derken Xiaomi 12 Pro'yu önerme manasını çıkarmayın. Sadece hakikati söyledim. Android cihazlar her zaman donanım konusunda ezer geçer. Apple ise iOS ile hallediyor ve insanları binlerce TL soyuyor. Donanımları kötü (kamera, SoC, malzeme kalitesi ve iOS hariç) fakat iOS kurtarıyor. Bu sebeble dehşet kâr elde ediyorlar.
😂😂 Sen android ios tan iyi olduğunu söylüyorsun güldürdü beni knks

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,185
Üyeler
161,270
Son üye
Ahmetbe2
Top Bottom