Öneri Mi 15 poco F7 ultra Arasında kaldım

60 hz kullanma ben ototmatikte kullaniyorum bu 1 120 arası olduğu için forumda takılırken mesela dibe çeker
Böyle devam ederse gönder garantiye hızlı bitiyor diye
hocam s25te dokunmadığın sürece 1hz hızına düşüyor ekranda da aktif bir şey yoksa. bu şekilde garantiye göndersen kabul ederler mi bilmiyorum. muhtemelen sorun yok diye geri gönderirler

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
hocam s25te dokunmadığın sürece 1hz hızına düşüyor ekranda da aktif bir şey yoksa. bu şekilde garantiye göndersen kabul ederler mi bilmiyorum. muhtemelen sorun yok diye geri gönderirler
İşte onu otomatik seçmek gerek bundada öyle 1 120 arası Gezer anlık değişir ben dün 4 te fulledim şarjı ortalama 5 saat wild rift oynadım

Sarjim hala 30

Bence batarya gayet iyi arkassimizda bir sorun var belkide iade bile edebilir

• İnanılmaz
İşte onu otomatik seçmek gerek bundada öyle 1 120 arası Gezer anlık değişir ben dün 4 te fulledim şarjı ortalama 5 saat wild rift oynadım

Sarjim hala 30

Bence batarya gayet iyi arkassimizda bir sorun var belkide iade bile edebilir
Otomatik e nasıl alabilirim böyle kullanıyorum. Bugün %100 yapicam şarjı sonra oyun indirip bende deniyim bakiyim kaç saatte ne kadar şarj gidiyor ona göre yazıyım buraya.

Ekler

• Screenshot_2025-04-24-09-14-24-778_com.xiaomi.misettings.jpg
    Screenshot_2025-04-24-09-14-24-778_com.xiaomi.misettings.jpg
    356.7 KB · Hit: 14
Otomatik e nasıl alabilirim böyle kullanıyorum. Bugün %100 yapicam şarjı sonra oyun indirip bende deniyim bakiyim kaç saatte ne kadar şarj gidiyor ona göre yazıyım buraya.
evet böyle kanka işte sen 60 ayarladim dedin diye söyledim ben

bu dinamik aralık 1 120 arasinda kendini ayarliyor mesela forumda girdin yazı okuyorsun 10 hz felan yapar bataryayı korur

sen bir gönder bence servise
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk geldiğinde taktiğim şarj bu 28 kalan

Ekler

• Screenshot_2025-04-24-09-41-24-315_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2025-04-24-09-41-24-315_com.miui.securitycenter.jpg
    268.4 KB · Hit: 10
  • Beğen

bu dinamik aralık 1 120 arasinda kendini ayarliyor mesela forumda girdin yazı okuyorsun 10 hz felan yapar bataryayı korur

Kanka sende bellek uzantısı kaç GB ayarlı bende 6 GB ram olarak ayarlı bugün oyunda da deniyim ona göre bakıcam artık

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk geldiğinde taktiğim şarj bu 28 kalan
Kanka bu arada bende 30 dakika da %65 şarj dolduruyor hızlı şarj özelliği kapalı olmasına rağmen bence gayet iyi aslında sende 30 dakika da kaç şarj dolduruyor test ettin mi acaba ?

Kanka bu arada bende 30 dakika da %65 şarj dolduruyor hızlı şarj özelliği kapalı olmasına rağmen bence gayet iyi aslında sende 30 dakika da kaç şarj dolduruyor test ettin mi acaba ?
95 max açınca çok ısınır normal hızı açmadan zaten güzel doluyor

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,658
Üyeler
174,412
Son üye
yakupbedir