Neler Yeni

Öneri Mi band 4 den Mi band 6 ya geçilirmi

PARSOZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Can
Mi band 4 den Mi band 6 ya geçilirmi geçmek mantıklı olurmu

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Mi Band 4 kullanıyorum, geçersem sadece ekranı için geçerim onun dışında pek geçileceğini sanmıyorum.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Zarcher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Selim Uçak
Eğer mi band 4 ün tüm fonksiyonları ile kullanmıyorsan mi band 6 ya geçmek lüzumsuz olur.Kendim deneyimmlediğim için biliyorum tek yararlı değişiklik ekran boyutu.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Çerçevesiz ekran ve oksijen sensörü özelliklerine ihtiyaç duyuyorsanız geçin, yoksa gerek yok.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bence gerek yok. Aralarında aman aman fark yok.

Squex

80+ Silver
Gerek yok bana göre mi band 6 fiyatını hak etmiyor saçma derecede pahalı mi band 5 çıktığında da böyleydi ama şimdi 150 tl ye falan alınabiliyor band 5. 6 direk bir seçenek olmamalı bence 4 varsa bir şeye geçmeye gerek yok eğer 3 varsa 5 e geçmek normal olur.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Gerek yok bana göre mi band 6 fiyatını hak etmiyor saçma derecede pahalı mi band 5 çıktığında da böyleydi ama şimdi 150 TL ye falan alınabiliyor band 5. 6 direk bir seçenek olmamalı bence 4 varsa bir şeye geçmeye gerek yok eğer 3 varsa 5 e geçmek normal olur.
Mi band 6 geçen(1 hafta önce) 200 TL'ydi. Samsung galayay watch saatim olmasına rağmen sırf merakımdan alacaktım. O kadar da pahalı değil. Şuan ne kadar bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mantıklı olmaz. Sadece ekran için para vermek gereksiz.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR

PARSOZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Can
Bence gerek yok çok fazla fark yok ama mi band 6 daki özelliklere ihtiyacınız vs. varsa geçilebilir.

Mi Band 4 kullanıyorum, geçersem sadece ekranı için geçerim onun dışında pek geçileceğini sanmıyorum.

Geçilir. Bütçeniz varsa linkteki ürünü öneririm.

Eğer mi band 4 ün tüm fonksiyonları ile kullanmıyorsan mi band 6 ya geçmek lüzumsuz olur.Kendim deneyimmlediğim için biliyorum tek yararlı değişiklik ekran boyutu.

Bence Gerek Yok
Tek Fark Ekranı Tam panel yapmışlar O Kadar

Çerçevesiz ekran ve oksijen sensörü özelliklerine ihtiyaç duyuyorsanız geçin, yoksa gerek yok.

Bence gerek yok. Aralarında aman aman fark yok.

Gerek yok bana göre mi band 6 fiyatını hak etmiyor saçma derecede pahalı mi band 5 çıktığında da böyleydi ama şimdi 150 TL ye falan alınabiliyor band 5. 6 direk bir seçenek olmamalı bence 4 varsa bir şeye geçmeye gerek yok eğer 3 varsa 5 e geçmek normal olur.

Mi band 6 geçen(1 hafta önce) 200 TL'ydi. Samsung galayay watch saatim olmasına rağmen sırf merakımdan alacaktım. O kadar da pahalı değil. Şuan ne kadar bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mantıklı olmaz. Sadece ekran için para vermek gereksiz.

350 TL

Keşke alsaymışım satardım. @PARSOZ Parasını hak etmiyor. Bence alma.
Hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,570
Üyeler
162,028
Son üye
eserxxx
Top Bottom