Mi Band 6 299 TL! Kesin değil sadece bir fikir!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,568
Almayı düşünüyordum. @123kral14 çok mantıklı konuşup vazgeçirdi.

Normal fiyatı: 499 TL
Premium fiyat: 399 TL
@Perfectshot06 eğer hala devam ediyorsa tabi.

Efsane Gençlik üyesi olanlara 100 TL si 15 gün sonra hepsipapel olarak iade ediliyor.

Bu durumda 299 TL'ye gelmiş oluyor.

İki kampanya birleştirilmiş oluyor.

NOT: Hepsiburada müşteri hizmetlilerinden bu sistemi doğrulayın öyle sipariş verin. Kesin değil. Sadece bir fikir.
Başlıktan gaza geldim direkt çökecektim 499u görünce vazgeçtim 😅

Cumartesi günleri Visa kart alışverişine 20 TL indirim uygulanıyor, o da dahil mi ? Dahilse 279 TL'ye gelir.

Premium üyeliğini nereden alıyoruz?

Cumartesi günleri Visa kart alışverişine 20 TL indirim uygulanıyor, o da dahil mi ? Dahilse 279 TL'ye gelir.
Şuan baktım her şey oluyor sepette indirim gösteriyor öyle. 379tl gösteriyor ama 100tl de cashback diyor yani 279tl bence baya iyi yarın alıcam.

Efsane Gençlik üyesi olanlara 100 TL si 15 gün sonra hepsipapel olarak iade ediliyor.

NOT: Hepsiburada müşteri hizmetlilerinden bu sistemi doğrulayın öyle sipariş verin. Kesin değil. Sadece bir fikir.
Yani evet alınabilir.

Eğer doğruysa çok iyi fiyat
Mi band 5'den geçmeye gerek varmı:)

İlk alışverişinin %50'si bizden! kampanyasında ilk alışverişiniz premium abonelik alımı olursa hediye papel olarak sadece 4,95 tl alırsınız 100 tl den olursunuz.

Beyler gençlik kampanyası test edildi onaylandı 100tl geri ödeme yapıyor premium'u daha test edemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatta gençlere özel premium 7tl miş

Geri