AlınırŞuan 450 TL kuponla 430 a düşüyor bu fiyata değer mi alınır mı veya bu fiyata daha iyisi var mı ? Bide sanırım daha da ucuza alınmaz herhalde bu devirde.
Mi band 7 de nfc mi varPekte fark yok gibi ekran bi tık büyük bataryası bi tık artmış bide nfc veriyonu gelmiş.
Sağlık takibi anlamında xioami bir tık daha iyi gibi ama opponun ekranı daha büyük. Haliyle bataryası da iki katı büyüklükte. Hafızası da daha büyük.Arastirmissindir sen aralarında ki fark nedir , belki bende alırım
Tr'ye genellikle gelmiyor. Ama belli olmaz yine de.Nfc olan ve olmayan verisyonu ile gelicekmiş forumda konusu vardı. Tabi fiyat farkı da var arasında.
Bence saat için gereksiz ya saat bileğimizde iken üstüne getirince algılayacak mı(bu olursa çok kolaylık olur), bileği ters mi çevireceğiz?Nfc olan ve olmayan verisyonu ile gelicekmiş forumda konusu vardı. Tabi fiyat farkı da var arasında.
Hem dijital saat olsun diye hem müzik kontrolü için alıyorum ha bide yürüyüş yapıp bisiklet sürücem onun takibi için.kanka ben kullanıyorum,memnunum.Ama bir süre kullanıp hevesini alan arkadaşlarımda var.
Saatte ne arıyorsun
Hayırlı olsunAldım arkadaşlar teşekkür ederim herkese 3 ay taksit yaptım bide fiyatı artmıyordu.