Mi earbuds basıc S orjinakmi

Reaksiyon skoru
4
Ürünü Hepsiburadadan Hepsiburada satıcısından aldım.Ürünün ses kalitesi flnbaya beni tatmin etti kısıkseste verdiğibass gibi hatta normal kullanımda hiç sesi fulleme isteği duymadım.Kulaklığın sağ sol yaniR ve L yazıları internettekilere göre orjinal.Kulak silikonlarının arkasında seri numarası yazmıyor.Plastik kutuda herhangi bir yazı hatası yok.DirektEarbuds s yazılmıs,şunuda fark ettimKarton kutuda 2020 05 yazıyor plastik kutudada 2020 05 yazıyor yani karton kutulardaki tüm bilgiler aynı şekilde plastik olan kutudada hatasıs yazıyor.Kartonutudan kalın kitapçıkta çıkıyor.En kötü şeyi belkide plastik kutunun sabit durmaması.Yani azıcık bişey aşagı yatırınca direkt düşüyor.Ürün yorumlarında hiç sahte gibi şeyler duymadım herkes kodu okumuş ve orjinal diyor ben kod yerini tırnak yerine sivri cisimle kedtiğim için bazı sayılar okunmuyor.Plastik kutu bu arada Sanal iletişim adlı yerden geldi bunu google aratınca Mi türkiye distribütörü çıkıyor.Yorumlardada bazı kişilerde seri yok am kod orjinal diyor.Sizce ürün orjinalmi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,257
Üyeler
187,952
Son üye
mehmet3514
Geri