bende xiaomi 13 kullandım zamanında hyperos atmıştım save data dersen verilirin gitmez fakat aynı ülke sürümünü kullanıyorusan. mesala sen global sürümden farklı bir ülkenin sürümüne geçerek sürüm yükseltmek istiyorsan sıfırlaman lazım save data işe yaramıyor hata veriyor denemiştim.Xiaomi 13 pro kullanıyorum ve şuan cihaz miui 14. Sürümümü yükseltmek istiyorum ama birdaha herşeyi sıfırlamak istemiyorum. Acaba mi flash tool da save data seçeneğini seçersem sorun yaşarmıyım?
eea ya geçecektim tüh. Bilgilendirme için sağolun hocam mecbur sıfırlıyacağım artık.bende xiaomi 13 kullandım zamanında hyperos atmıştım save data dersen verilirin gitmez fakat aynı ülke sürümünü kullanıyorusan. mesala sen global sürümden farklı bir ülkenin sürümüne geçerek sürüm yükseltmek istiyorsan sıfırlaman lazım save data işe yaramıyor hata veriyor denemiştim.
hyperos rom at benceeea ya geçecektim tüh. Bilgilendirme için sağolun hocam mecbur sıfırlıyacağım artık.
Öyle yapacağım zaten hocam. Son sürüm hyperos Avrupa rom unu düşünüyorum. Eea Avrupa sürümü değilmiydi?hyperos rom at bence
https://new.c.mi.com/tr/miuidownload/detail/guide/1Öyle yapacağım zaten hocam. Son sürüm hyperos Avrupa rom unu düşünüyorum. Eea Avrupa sürümü değilmiydi?
ya global yada avrupa(eea) indirÖyle yapacağım zaten hocam. Son sürüm hyperos Avrupa rom unu düşünüyorum. Eea Avrupa sürümü değilmiydi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Download V816.0.7.0.UMBEUXM - Xiaomi Xiaomi 13 Pro (EEA) - Global Stable in MiFirm
Download firmware, ROM V816.0.7.0.UMBEUXM - Xiaomi Xiaomi 13 Pro (EEA) - Global Stable - nuwa_eea in MiFirm ✅ - Xiaomi MIUI Firmware - ROM - TWRP download free and max speed - The biggest Xiaomi Mi downloadmifirm.net
benim sana attığım site mi topluluk orjinal romlar bu tarz 3.taraf sitelerden rom kurma.Öyle yapacağım zaten hocam. Son sürüm hyperos Avrupa rom unu düşünüyorum. Eea Avrupa sürümü değilmiydi?
![]()
Download V816.0.7.0.UMBEUXM - Xiaomi Xiaomi 13 Pro (EEA) - Global Stable in MiFirm
Download firmware, ROM V816.0.7.0.UMBEUXM - Xiaomi Xiaomi 13 Pro (EEA) - Global Stable - nuwa_eea in MiFirm ✅ - Xiaomi MIUI Firmware - ROM - TWRP download free and max speed - The biggest Xiaomi Mi downloadmifirm.net
Hocam tanıdığım ve bu işi yapan neredeyse herkes mifirm kullanıyor bende bayağı süredir kullanıyorum daha bir sıkıntısını görmedim.https://new.c.mi.com/tr/miuidownload/detail/guide/1
buradan xiaomi 13 prodan bulabilirsin istediğini
ya global yada avrupa(eea) indir
benim sana attığım site mi topluluk orjinal romlar bu tarz 3.taraf sitelerden rom kurma.
olabilir fakat orjinali varken şahsen ben gidip 3.parti kullanmam size kalmışHocam tanıdığım ve bu işi yapan neredeyse herkes mifirm kullanıyor bende bayağı süredir kullanıyorum daha bir sıkıntısını görmedim.
Mi topluluk sitesi kendinizde bakabilirsiniz.Hocam attığınız sitenin orjinal olduğuna eminmisiniz? Url si bir garip.