Pil Ömrü Aygıtın Açık Kalma, Çalışma Süresi. Cihazı Daha Az Sıklıkta Şarj Ederek Pil Ömrü Arttırılabilir. | 4500 mAh | 7000 mAh %56 daha uzun çalışır. |
---|---|---|
Işlemci Hızı Işlemcinin 1 Saniyede Yapabileceği Işlem Sayısı. | 4 x 2,3 + 4 x 1,7 GHz | 2 x 2,2 + 6 x 1,8 GHz |
Piksel Yoğunluğu (Ppi) Inc Başına Düşen Piksel Sayısı | 397 ppi %3 daha fazla renk görüntüler. | 385 ppi |
Ekran Boyutu Ekran Boyutu Daha Iyi Bir Kullanıcı Deneyimi Sağlar. | 6,7 inc | 6,7 inc |
RAM (Rastgele Erişim Hafızası) Ram Önebellek Telefon Hızını Etkilemektedir. | 8 GB %33 daha hızlı çalışır. | 6 GB |
Kamera Megapikseli Yüksek Megapiksel Daha Net Fotoğraf Çekimi. | 12 + 12 + 16 MP | 64 + 12 + 5 + 5 MP %115 daha net fotoğraflar. |
Çözünürlük Görüntü Kalitesi Için Çözünürlük Önemlidir. | 1080 x 2400 px %2 daha fazla piksek sayısı. | 1080 x 2340 px |
Ön Kamera Megapikseli Daha Iyi Selfie Için | 32 MP | 32 MP |
Harici Bellek Yuvası Harici Bellek Kapasite Arttırımı Sağlar. | Mevcut Değil | Mevcut |
Darbeye Dayanıklı Ön Cam Düşmeye Ve Darbelere Dayanıklı Ön Cam | Mevcut Değil | Mevcut |
Ağırlık Cihaz Için Ideal Ağırlık | 199 g | 199 g |
Incelik Daha Zarif Dış Görüntü. | 8,7 mm | 8,5 mm |
Dahili Hafıza Hafıza Kapasitesi | 128 GB | 128 GB |
Su Ve Toza Dayanıklı Su Ve Toz Geçirmez. | Mevcut Değil | Mevcut Değil |
Dahili Stereo Hoparlör Stereo Hoparlörler Ile Daha Kaliteli Ses | Mevcut Değil | Mevcut |
Çıkarılabilir Pil Pili Takılıp Çıkarılabilir Ve Eğer Kırılırsa Kullanıcı Tarafından Değiştirilebilir | Mevcut Değil | Mevcut Değil |
Optik Görüntü Dengeleyicisi Kamera Titreşimlerini Ve Bulanıklıkların Düzeltilmesini Sağlar. | Mevcut | Mevcut Değil |
Karşıdan Yükleme Hızı Indirme Hızı | 1000 MBits/s %150 daha hızlı karşıdan yükleme | 400 MBits/s |
Dahili Radyo FM Radyo Gibi Kullanılabilme | Mevcut Değil | Mevcut |
Video Kaydı Kamerayla Çekilen Videolar Için En Yüksek Çözünürlük. | 2160 x 30 fps %97 daha yüksek çözünürlüklü video | 1080 x 30 fps |
Kablosuz Şarj Edilme Kablosuz Şarj Kiti Ile Uyumludur. | Mevcut | Mevcut Değil |
DLNA DLNA Uyumlu Aygıtlar Çok Hızlı Veri Transferi Gerçekleştirir. | Mevcut Değil | Mevcut Değil |
NFC Özelliği (NFC) Kablosuz Alışverişler Yapılabilir. | Mevcut | Mevcut |
Genişlik Geniş Kullanım Alanı | 76,1 mm | 77,5 mm %1 daha geniş |
Hızlı 802.11ac WiFi Bağlantısı Mevcut 802.11ac Kablosuz 2.4GHz (Dual-Bant WiFi) 5GHz | Mevcut | Mevcut |
730g ömürlü bir işlemci,fakat o fiyata cg 3...Bataryadan dolayı M51 derim.Merhabalar, bu iki telefondan birisini alacağım fakat çok kararsız kaldım. Sizin tercihiniz nedir?
Ben biraz daha M51 taraftarıyım
hocam kamera olarak M51 daha iyi değil mi?Basit. İyi kamera, tasarım ve malzeme kalitesi istiyorsan Xiaomi, ortalama kamera, çöp malzeme kalitesi ve çok çok iyi batarya istiyorsan M51.
M51 kullanan biri olarak söylüyorum.
Işıkları yapay zekasıyla çok parlatıyor normal sokak lambası olan bir fotoğrafında, en azından İphone SE ile kıyaslandığında. Kötü değil ama çok iyi diyemem.hocam kamera olarak M51 daha iyi değil mi?
sanırım ben yanlış şeye bakıyorumSağ taraf M51.
Pil Ömrü
Aygıtın Açık Kalma, Çalışma Süresi. Cihazı Daha Az Sıklıkta Şarj Ederek Pil Ömrü Arttırılabilir.4500 mAh 7000 mAh %56 daha uzun çalışır. Işlemci Hızı
Işlemcinin 1 Saniyede Yapabileceği Işlem Sayısı.4 x 2,3 + 4 x 1,7 GHz 2 x 2,2 + 6 x 1,8 GHz Piksel Yoğunluğu (Ppi)
Inc Başına Düşen Piksel Sayısı397 ppi %3 daha fazla renk görüntüler. 385 ppi Ekran Boyutu
Ekran Boyutu Daha Iyi Bir Kullanıcı Deneyimi Sağlar.6,7 inc 6,7 inc RAM (Rastgele Erişim Hafızası)
Ram Önebellek Telefon Hızını Etkilemektedir.8 GB %33 daha hızlı çalışır. 6 GB Kamera Megapikseli
Yüksek Megapiksel Daha Net Fotoğraf Çekimi.12 + 12 + 16 MP 64 + 12 + 5 + 5 MP %115 daha net fotoğraflar. Çözünürlük
Görüntü Kalitesi Için Çözünürlük Önemlidir.1080 x 2400 px %2 daha fazla piksek sayısı. 1080 x 2340 px Ön Kamera Megapikseli
Daha Iyi Selfie Için32 MP 32 MP Harici Bellek Yuvası
Harici Bellek Kapasite Arttırımı Sağlar.Mevcut Değil Mevcut Darbeye Dayanıklı Ön Cam
Düşmeye Ve Darbelere Dayanıklı Ön CamMevcut Değil Mevcut Ağırlık
Cihaz Için Ideal Ağırlık199 g 199 g Incelik
Daha Zarif Dış Görüntü.8,7 mm 8,5 mm Dahili Hafıza
Hafıza Kapasitesi128 GB 128 GB Su Ve Toza Dayanıklı
Su Ve Toz Geçirmez.Mevcut Değil Mevcut Değil Dahili Stereo Hoparlör
Stereo Hoparlörler Ile Daha Kaliteli SesMevcut Değil Mevcut Çıkarılabilir Pil
Pili Takılıp Çıkarılabilir Ve Eğer Kırılırsa Kullanıcı Tarafından DeğiştirilebilirMevcut Değil Mevcut Değil Optik Görüntü Dengeleyicisi
Kamera Titreşimlerini Ve Bulanıklıkların Düzeltilmesini Sağlar.Mevcut Mevcut Değil Karşıdan Yükleme Hızı
Indirme Hızı1000 MBits/s %150 daha hızlı karşıdan yükleme 400 MBits/s Dahili Radyo
FM Radyo Gibi KullanılabilmeMevcut Değil Mevcut Video Kaydı
Kamerayla Çekilen Videolar Için En Yüksek Çözünürlük.2160 x 30 fps %97 daha yüksek çözünürlüklü video 1080 x 30 fps Kablosuz Şarj Edilme
Kablosuz Şarj Kiti Ile Uyumludur.Mevcut Mevcut Değil DLNA
DLNA Uyumlu Aygıtlar Çok Hızlı Veri Transferi Gerçekleştirir.Mevcut Değil Mevcut Değil NFC Özelliği
(NFC) Kablosuz Alışverişler Yapılabilir.Mevcut Mevcut Genişlik
Geniş Kullanım Alanı76,1 mm 77,5 mm %1 daha geniş Hızlı 802.11ac WiFi Bağlantısı Mevcut
802.11ac Kablosuz 2.4GHz (Dual-Bant WiFi) 5GHzMevcut Mevcut
Basit. İyi kamera, tasarım ve malzeme kalitesi istiyorsan Xiaomi, ortalama kamera, çöp malzeme kalitesi ve çok çok iyi batarya istiyorsan M51.
M51 kullanan biri olarak söylüyorum.
Ben de deneyimledim. Malzeme kalitesi çok daha hoş ve kılıfsız kullanılabilir bir yapısı var. Kamera olarak bilmiyorum.Xiaomi kaliteli değil. Kullandığım için söylüyorum. M51 daha kaliteli ve sorunsuz.
Ben de deneyimledim. Malzeme kalitesi çok daha hoş ve kılıfsız kullanılabilir bir yapısı var. Kamera olarak bilmiyorum.
Haklısın. O kısmı hiç deneyimlemedim.Kamerası iyi. Ama malzeme kalitesi hadi diyelim neysede yazılım beş para etmez. En fazla yazılım sorunu zaten Xiao tarafında yaşanıyor.
Huawei varken xiaomi mi?Kamerası iyi. Ama malzeme kalitesi hadi diyelim neysede yazılım beş para etmez. En fazla yazılım sorunu zaten Xiao tarafında yaşanıyor.