Uzun süre telefon kullanmak istiyorsan m51.
Batarya performansı gerçekten iyi.
Uzun süredir kullanıyorum günlük sosyal medya ve basit uygulamalar için güzel tercih.
Ben mi 10 lite kullanıcısıyım. Şarj ortalama kullanımda 1 gün, eğer sadece konuşma ve mesajlaşma için kullanırsam 2 gün gidiyor, oyun oynarsam sabah 9da çıkardıysam şarjı akşam 10 gibi falan bitiyor(gün içinde 2 3 saat oyun oynadığını hesap edersen)
Alırken kamerasının bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum, cidden o konuda şaşırttı beni
Ben günlük kullanımda aşırı memnunum açıkçası sorun varsa alabilirim.
Ben mi 10 lite kullanıcısıyım. Şarj ortalama kullanımda 1 gün, eğer sadece konuşma ve mesajlaşma için kullanırsam 2 gün gidiyor, oyun oynarsam sabah 9da çıkardıysam şarjı akşam 10 gibi falan bitiyor(gün içinde 2 3 saat oyun oynadığını hesap edersen)
Alırken kamerasının bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum, cidden o konuda şaşırttı beni
Ben günlük kullanımda aşırı memnunum açıkçası sorun varsa alabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu samsung modeli ne zaman çıktı ya? Ben 6 ay önce mi 10 lite aldım o dönem yoktu sanki. Bu bütçede rakipsiz diye geçiyordı.
Haa okey o zaman
Aga ama xiaomi alınca istemsizce iphone kullanıcılarını darlamaya başlıyorsun o özelliği çok kötü evde 4 tane iphone kullanıcısı var, artık xiaomi övmem yasaklandı evde
Uzun süre telefon kullanmak istiyorsan m51.
Batarya performansı gerçekten iyi.
Uzun süredir kullanıyorum günlük sosyal medya ve basit uygulamalar için güzel tercih.