Hangi telefona göre kıyaslamak istediğiniz önemli bana sorarsanız kameraları güzel ayrıca 64m alıp pro da mod da çekildiğinde daha da güzel çekiyor. Ön kamerası da fena değil bence. Zaten en güçlü kamerası olan 64mp kamera Sony Exmor RS Sensör bu kamera oluyor ama mi 10 Lite in kamerası ile kıyaslarsak onun en iyi kamerası daha üst model bir kamera. Ayrıca birde makro kamera mevcut, ben kameradan ziyade 120Hz olmasına ve bataryasının 5160MAh. olmasına bakıp aldım, oyun onamıyorum, genelde görüşmeler ve internet kullanımım oluyor 2 günü çıkarıyor şarjı şimdilik ve hızlı şarj oluyor yaklaşık 1 saate yakın sürede full şarja geliyor 33W. şarj aleti o da beğendiğim bir özelliği. Özetlersek özelliklerine göre fiyatı uygun seçeneklerin başında telefonlardan bence.Kameralar çok önemli benim için deneyiminiz nasıldır ?
Hocam sensör kağıt üstünde düşük gözüksede daha iyi poco'daki bence o yüzden takas daha agır basıyor.Hangi telefona göre kıyaslamak istediğiniz önemli bana sorarsanız kameraları güzel ayrıca 64m alıp pro da mod da çekildiğinde daha da güzel çekiyor. Ön kamerası da fena değil bence. Zaten en güçlü kamerası olan 64mp kamera Sony Exmor RS Sensör bu kamera oluyor ama mi 10 Lite in kamerası ile kıyaslarsak onun en iyi kamerası daha üst model bir kamera. Ayrıca birde makro kamera mevcut, ben kameradan ziyade 120Hz olmasına ve bataryasının 5160MAh. olmasına bakıp aldım, oyun onamıyorum, genelde görüşmeler ve internet kullanımım oluyor 2 günü çıkarıyor şarjı şimdilik ve hızlı şarj oluyor yaklaşık 1 saate yakın sürede full şarja geliyor 33W. şarj aleti o da beğendiğim bir özelliği. Özetlersek özelliklerine göre fiyatı uygun seçeneklerin başında telefonlardan bence.
Buradaki videodan da görebilirsiniz farkı.
poco x3 nfc camera VS mi 10 lite camera
Zaten kağıt üzerinde kıyaslanırsa birinin eksiği diğerinde var bana göre denk telefonlar, genede madem takas etmeyi düşünüyorsunuz az da olsa bir deneyimlemekte fayda var. Ayrıca Türkiye garantili ürün olduğundan da emin olmak lazım, yurtdışından alıp uygun fiyata satanlar çok var piyasada garantisiz olanlarını. Ben 3199TL iken aldım ön siparişte. Bana eksik gelen yanları biraz büyük geldi elime, kullandıkça alışıyor insan. Bir diğer garip gelen kısım da konuşurken telefonun arkasında ses arka kapaktan geliyormuş gibi oluyor, onunda çözümü varmış stereo özelliğini mono yapınca düzeltiliyormuş.Hocam sensör kağıt üstünde düşük gözüksede daha iyi poco'daki bence o yüzden takas daha agır basıyor.
Takası gerçekleştirdim sadece 2 tane gece fotoğrafı çekince bile iyikide dedim hocam sağolun.Konuşma konusunda evet farkettim bende garipsedim monoya nasıl çekeriz peki cihazı ?Zaten kağıt üzerinde kıyaslanırsa birinin eksiği diğerinde var bana göre denk telefonlar, genede madem takas etmeyi düşünüyorsunuz az da olsa bir deneyimlemekte fayda var. Ayrıca Türkiye garantili ürün olduğundan da emin olmak lazım, yurtdışından alıp uygun fiyata satanlar çok var piyasada garantisiz olanlarını. Ben 3199TL iken aldım ön siparişte. Bana eksik gelen yanları biraz büyük geldi elime, kullandıkça alışıyor insan. Bir diğer garip gelen kısım da konuşurken telefonun arkasında ses arka kapaktan geliyormuş gibi oluyor, onunda çözümü varmış stereo özelliğini mono yapınca düzeltiliyor.
Ayarlara mono yazınca direk çıkıyor, ben şahsen konuşurken mono ayarına alıp denemedim. Deneyenler sorunun düzeldiğini belirtmiş ama.Takası gerçekleştirdim sadece 2 tane gece fotoğrafı çekince bile iyikide dedim hocam sağolun.Konuşma konusunda evet farkettim bende garipsedim monoya nasıl çekeriz peki cihazı ?
Teşekkür ederim hocam kesinlikle mi note 10 lite sadece malzeme kalitesinde ve ekranda bi tık iyi sensör ve ön kamera sarı çekme konusundan berbat ötesi geri kalan ne varsa poco x3 daha iyi düşünen arkadaslar buna göre karar versin.Ayarlara mono yazınca direk çıkıyor, ben şahsen konuşurken mono ayarına alıp denemedim. Deneyenler sorunun düzeldiğini belirtmiş ama.
Hayırlı olsun bence güzel seçim yapmışsınız.