Mi Router 4A Nasıldır ?

tysagman

80+
Reaksiyon skoru
89
Görseldeki gibi bir evimiz var. ASUS DSL AC52u kullanıyorum ama 5 GHz odamda çekmiyor bu yüzden kablosuz performansı etkiliyor. Mi router 4A ve mi router 4A giga versiyon modellerine rastladım.

Bu ikisinden birini alsam ne kadar faydalı olur? Nereye konumlandırmalıyım? Modemden Router'a kablolu bağlantı yapsam 5 GHz olarak onu kablosuz yayabiliyor mu?

Ekler

• Ev.jpg
    Ev.jpg
    111.7 KB · Hit: 51
Keenetic Extra Dsl alıp tüm evi 5 ghz yapabilrsin istersen bayağı güzel modem router
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görseldeki gibi bir evimiz var. ASUS DSL AC52u kullanıyorum ama 5 GHz odamda çekmiyor bu yüzden kablosuz performansı etkiliyor. Mi router 4A ve mi router 4A giga versiyon modellerine rastladım.

Bu ikisinden birini alsam ne kadar faydalı olur? Nereye konumlandırmalıyım? Modemden Router'a kablolu bağlantı yapsam 5 GHz olarak onu kablosuz yayabiliyo
Bu modeller hakkında pek bir bilgim yok o yüzden yorum yapmadım.

Keenetic Extra Dsl alıp tüm evi 5 ghz yapabilrsin istersen bayağı güzel modem router
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu modeller hakkında pek bir bilgim yok o yüzden yorum yapmadım.
Çok pahalı geliyor + sinyal gücünün garanti edeceğinin bilemediğim için bakmıyorum şimdilik

Çok pahalı geliyor + sinyal gücünün garanti edeceğinin bilemediğim için bakmıyorum şimdilik
Sinyal gücünden kastınız ne tam olarak ? Hangi modem için sinyal gücü sıkıntılı ? Keeneticte öyle bir sıkıntı yok kesinlikle

Sinyal gücünden kastınız ne tam olarak ? Hangi modem için sinyal gücü sıkıntılı ? Keeneticte öyle bir sıkıntı yok kesinlikle
Sıkıntıl değil de yani odamda 5Ghz ne durumda olacak bir değişiklik olmayadabilir onu kastetmiştim.

Sıkıntıl değil de yani odamda 5Ghz ne durumda olacak bir değişiklik olmayadabilir onu kastetmiştim.
Keenetic 5 ghz desteği açısından fiyatına göre güzel bir kapsama alanı sunuyor binanın yapısına göre değişebilir ama büyük ihtimalle orta büyüklükte bir evde rahatça çekim sağlayacaktır

Geri