Şimdi fark ettim , arama yerine mi türkiye yazınca baya site çıkıyor daha önce satın alan birisine sorabilirsiniz hangisi gerçek onu bende bilmiyorumBunumu alacaksınız?Xiaomi 67W Charging Combo (Type-A) - Xiaomi Türkiye
xiaomi-67w-charging-combo-type-a - Görüş ve değerlendirme - Xiaomi 67W Charging Combo (Type-A) - Roket benzeri şarj hızının keyfini çıkarın.www.mi.com
Merhaba orjinal 67w şarj aleti alacağım 600tl vereceğim fakat bazıları mi türkiye dolandırıcı v.s yazmıştı doğru mu ? ya da alabileceğim başka bir yer var mı
Orj bu değil diye biliyorumbu siteyi söylemiştim hocamXiaomi 67W "Ultra Plus Hızlı" Şarj Seti
www.miturkiye.com.tr
bu site sahtebu siteyi söylemiştim hocamXiaomi 67W "Ultra Plus Hızlı" Şarj Seti
www.miturkiye.com.tr
Uygulaması var indirin oradan sipariş verin orjinal ürün gelsinbu siteyi söylemiştim hocamXiaomi 67W "Ultra Plus Hızlı" Şarj Seti
www.miturkiye.com.tr
size birileri yardımcı olmak için zaman ayırdıgında görgü kuralları gereği bir teşekkür veya bir cevap verilirbütün şarj aletlerinin stokları bitmiş ne zaman stok yeniler bilen var mı ?
bana tekrar zam yapıp stok getirirler gibi geliyor ama bakalım.
Gülen arkadaş neye güldüğünü de söylesin de herkes öğrensin? mi store uygulaması var kendim kullanıyorum sipariş de verdim daha önce oradan gönül rahatlığıyla ürün alınabilir,Uygulaması var indirin oradan sipariş verin orjinal ürün gelsin
dün çok fazla şey ile ilgileniyordum unutmuşum konuya cevap veren herkese teşekkürlersize birileri yardımcı olmak için zaman ayırdıgında görgü kuralları gereği bir teşekkür veya bir cevap verilir
kednim için söylemiyorum bana desen ne demesen ne