Neler Yeni

Mİ9T Vs Realme 6 Pro

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ramazan İşbilen
Arkadaşlar selam telefon alıcam da mi9t mi almalıyım yoksa 6 promu ikisinin karşılaştırmasını verdım lınkte sızce hangısı daha ıyı kamera pek onemlı degıl ayda 2 3 kez kullanırım gunde 2 3 saat PUBG mobıle oynıcam bıde sosyal medya sarjı fazla gıtsın 1 gun gıbı yeter bıde dırek ılk yılda benı uzmesın ben telefonu ıyı kullanırım sarjı 15 e gelınce takarım batarya onemlı benım ıcın
Mi9T candır Mis gibi Amoled ekranı var internette 2600 rl civarına alabilirsin realme 6 ve 6proyu önermem sırf IPS diye Ama dersekinki Kardeşim benim için Amoled önemli değil Realme 6 yı veya 6pro yu alabilirsin bu arada realme 6 oyun bakımından = Note 8 Pro
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mi9T candır Mis gibi Amoled ekranı var internette 2600 rl civarına alabilirsin realme 6 ve 6proyu önermem sırf IPS diye Ama dersekinki Kardeşim benim için Amoled önemli değil Realme 6 yı veya 6pro yu alabilirsin bu arada realme 6 oyun bakımından = Note 8 Pro
Ve amoled daha uzun süre batarya ömrü sunar karanlık modda kullanırsan

alp0tter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Alper
Arkadaşlar selam telefon alıcam da mi9t mi almalıyım yoksa 6 promu ikisinin karşılaştırmasını verdım lınkte sızce hangısı daha ıyı kamera pek onemlı degıl ayda 2 3 kez kullanırım gunde 2 3 saat PUBG mobıle oynıcam bıde sosyal medya sarjı fazla gıtsın 1 gun gıbı yeter bıde dırek ılk yılda benı uzmesın ben telefonu ıyı kullanırım sarjı 15 e gelınce takarım batarya onemlı benım ıcın
Bütçen yetiyorsa hiç düşünmeden realme 6 pro.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alp0tter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Alper
Kesinlille realme 6 pro. Performansta, bataryada (4500 mAh pil +1 saat içinde tam şarj) ve kamerada (youtube'daki testler) daha iyi. Mi 9T'nin Realme 6 Pro'ya göre tek artısı amoled ekran fakat realme 6 pro'da 90 hz ekran yenileme var. Oyunlarda vs. daha akıcı oynama sağlıyor. Ben r6 pro öneririm.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Top Bottom