somoncum
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,418
Jumbum dan bak dedim sanaİyi ama türkiyeye getirmiyorlar.
Başka var mı ?
Jumbum dan bak dedim sanaİyi ama türkiyeye getirmiyorlar.
Başka var mı ?
Siteyi yeni duydum da illahi oradan bakmak aklıma gelmedi.Jumbum dan bak dedim sana
İşte onu bilmiyorumSiteyi yeni duydum da illahi oradan bakmak aklıma gelmedi.
Sitenin tarihi nasıl ?
Site güvenilir Junbun diğer forumlarda aktif olarak kullanıcı ve foruma özel indirim yapabiliyor örneğin Technopatta biraz aratabilirsin. Tabi satış sonrası destek naasıl olur bilememSiteyi yeni duydum da illahi oradan bakmak aklıma gelmedi.
Sitenin tarihi nasıl ?
Kulp takmak cokmu zor hocam ?Siteyi yeni duydum da illahi oradan bakmak aklıma gelmedi.
Sitenin tarihi nasıl ?
Mini-ITX anakartta olabilir, ekran kartı hariç fiyat 30.000. Yanımda taşımak için arıyorum, yanımda taşıyabileceğim tutamaçlı kasa veya çanta gibi bir şeyde önerirseniz sevinirim. Yapılabilecek en küçük sistem olsun isitiyorum.
Monitör olarak bu:
![]()
ASUS ZenScreen MB16ACV 15.6” 5ms 60Hz IPS Full HD Taşınabilir Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ha bu arada ekran kartı da takacağım.
Başka önerisi olan var mı ?
Neresine, nasıl ve ne takacağım.Kulp takmak cokmu zor hocam ?
Üst tepesine 2 delik açıp mobilya dolap kulparı gibi bir kulp beğenip kulp takabilirsin .Neresine, nasıl ve ne takacağım.
Üst tepesine 2 delik açıp mobilya dolap kulparı gibi bir kulp beğenip kulp takabilirsin .
Orijinalliğini bozmam.Üst tepesine 2 delik açıp mobilya dolap kulparı gibi bir kulp beğenip kulp takabilirsin .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Köprü kulp 160-192 mm SİYAH mobilya dolap kulbu - 160 mm delik ölçülü kulplar - Kulplar, düğmeler, askılar - HIRDAVAT FIRSATI
Taşlı kulpları, modern kulpları, ucuz kulpları, kaliteli kulpları, seramik kulpları, düğmeleri, askıları, zamak kulpları, gömme kulpları, alüminyum kulpları, inox kulpları, krom kulpları, paslanmaz kulpları kısacası her türlü mobilya kulbunu en uygun fiyatlarla www.hirdavatfirsati.com online...www.hirdavatfirsati.com
![]()
İdil Kulp Lüks Country Mutfak Mobilya Dolap Çekmece Kulpu
İdil Kulp Lüks Country Mutfak Mobilya Dolap Çekmece Kulpu ürünü, özellikleri ve en uygun fiyatları KOÇSAN da. İdil Kulp Lüks Country Mutfak Mobilya Dolap Çekmece Kulpu, Mobilya Kulpları kategorisinde.kocsantr.com
2 delik açacaksın bir zoru yada orjinalliği bozacak durum yok .Orijinalliğini bozmam.
fractallar güzel ama 10k koymayacaksa alSiteyi yeni duydum da illahi oradan bakmak aklıma gelmedi.
Sitenin tarihi nasıl ?
Tam linki koyar mısın ?fractallar güzel ama 10k koymayacaksa al
jumbumda var hocam girip modellerine bakaiblrsinTam linki koyar mısın ?