MicroATX sistem toplama.

Siteyi yeni duydum da illahi oradan bakmak aklıma gelmedi.
Sitenin tarihi nasıl ?
Site güvenilir Junbun diğer forumlarda aktif olarak kullanıcı ve foruma özel indirim yapabiliyor örneğin Technopatta biraz aratabilirsin. Tabi satış sonrası destek naasıl olur bilemem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.amazon.com.tr/Aerocool-CS-109G-1x12cm-Oyuncu-AE-CS109G/dp/B0BKTWK9B7/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=1L1JTPSVPX4SM&dib=eyJ2IjoiMSJ9.oteXa_5PKklIsy-j4XmRe0AGRF7k1DZKTEU68CclzOU.0L4nr0AXrCP1lLwMSTZ7kvUbsMFGh7Ok0BEi8zV3vCo&dib_tag=se&keywords=Aerocool+CS-109G+1x12cm+FRGB+Fanlı,+Tam+Mesh+Ön+Panel,+Micro+ATX+/+Mini+ITX+Siyah+Oyuncu+Kasası+AE-CS109G,&qid=1727260331&sprefix=aerocool+cs-109g+1x12cm+frgb+fanlı+tam+mesh+ön+panel+micro+atx+/+mini+itx+siyah+oyuncu+kasası+ae-cs109g+,aps,158&sr=8-2 uyarsa buna da bak bence tabi buna takabileceğin ekran kartları ve sıvı soğutma kısıtlı

Mini-ITX anakartta olabilir, ekran kartı hariç fiyat 30.000. Yanımda taşımak için arıyorum, yanımda taşıyabileceğim tutamaçlı kasa veya çanta gibi bir şeyde önerirseniz sevinirim. Yapılabilecek en küçük sistem olsun isitiyorum.

Monitör olarak bu:

Ha bu arada ekran kartı da takacağım.

Başka önerisi olan var mı ?

Buradan Sıvı soğutucu almıştım. Herhangi bir aksaklık yaşamadım.

Neresine, nasıl ve ne takacağım.
Üst tepesine 2 delik açıp mobilya dolap kulparı gibi bir kulp beğenip kulp takabilirsin .

Üst tepesine 2 delik açıp mobilya dolap kulparı gibi bir kulp beğenip kulp takabilirsin .

Orijinalliğini bozmam.

Geri