DogancanYr
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben ayrıca tutamaçlı istiyorum.jumbumda var hocam girip modellerine bakaiblrsin
Ben ayrıca tutamaçlı istiyorum.jumbumda var hocam girip modellerine bakaiblrsin
amazon.com.tr monitörün yarı fiyatına 4ms 60hz msi var.Mini-ITX anakartta olabilir, ekran kartı hariç fiyat 30.000. Yanımda taşımak için arıyorum, yanımda taşıyabileceğim tutamaçlı kasa veya çanta gibi bir şeyde önerirseniz sevinirim. Yapılabilecek en küçük sistem olsun isitiyorum. (Yurt dışından da gelebilir)
Monitör olarak bu:
ASUS ZenScreen MB16ACV 15.6” 5ms 60Hz IPS Full HD Taşınabilir Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ha bu arada ekran kartı da takacağım.
Başka önerisi olan var mı ?
Teşekkürler.amazon.com.tr monitörün yarı fiyatına 4ms 60hz msi var.
hocam var ezbere konusacağınıza keske bi siteye girip baksanız cevaplara baktım söyle herkese bi burun kırın cevap veriyorsunuz iyilik de yaramıyorBen ayrıca tutamaçlı istiyorum.
Zaten baktım, normal kasa istediğimi düşünüyorlar.v
hocam var ezbere konusacağınıza keske bi siteye girip baksanız cevaplara baktım söyle herkese bi burun kırın cevap veriyorsunuz iyilik de yaramıyor
Hocam raspberry pi 5 alın, en uygun boyut.Mini-ITX anakartta olabilir, ekran kartı hariç fiyat 30.000. Yanımda taşımak için arıyorum, yanımda taşıyabileceğim tutamaçlı kasa veya çanta gibi bir şeyde önerirseniz sevinirim. Yapılabilecek en küçük sistem olsun isitiyorum. (Yurt dışından da gelebilir)
Monitör olarak bu:
ASUS ZenScreen MB16ACV 15.6” 5ms 60Hz IPS Full HD Taşınabilir Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ha bu arada ekran kartı da takacağım.
Başka önerisi olan var mı ?
İyi ama gta 6 açar mı ?Hocam raspberry pi 5 alın, en uygun boyut.