5 dakika sadece
Yarın bi 30 dakika felan yapsam yeterli olur mu? yoksa 2-3 saat felan mı yapılmalı?görmedim 5 dakika olduğunu benimde uykum geldi
2. gecikmeyi 16 yerine 18 yapmayı denesene büyük ihtimalle hata anında düzelecekYarın bi 30 dakika felan yapsam yeterli olur mu? yoksa 2-3 saat felan mı yapılmalı?
Corsair vengeance rgb pro sl kullanıyorum 3600 Cl16 değerlerine sahip. Ne kadar bir verim alırım, kart asus tuf gaming b550 plusH510 anakartin oldugu icin hicbir sey yapamazsin ne islemciye ne de rame. C9BKV yok bende ama rahatlikla 4000 ustune cikarsin b560 in olsaydi
Evet, Alıntıyı görüntüle
Prime 95'te daha başlamadan hata aldım.
Yarın bi 30 dakika felan yapsam yeterli olur mu? yoksa 2-3 saat felan mı yapılmalı?
Corsair vengeance rgb pro sl kullanıyorum 3600 Cl16 değerlerine sahip. Ne kadar bir verim alırım, kart asus tuf gaming b550 plus
Ben de yarın yaparım testi hocam. o zaman bilgilendiririm. Teşekkürler @cfranko @106410 @deadfellowVaktin varsa 30-40 dk civarı yap yeterli, kalanına yarın bakarım sabah erken uyanacağım.
2. gecikmeyi 16 yerine 18 yapmayı denesene büyük ihtimalle hata anında düzelecek
O zaman bu şekil kalsın hiç gerek yok, teşekkürler.Vaktin varsa 30-40 dk civarı yap yeterli, kalanına yarın bakarım sabah erken uyanacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Corsair vengeance rgb pro çöp hocam, ramler cızbız olsun istemiyosan elleme stok halde kullan.
Corsair Vengeance RGB Pro overclock sonrası hatalar
@The Front Man seninle yaptığımız overclock sonrası sistem sorunsuz çalışıyordu yalnız son 1 haftadır sistem kafayı kırdı diyebilirim. BIOS'tan tüm ayarları 3200MHz ve Auto yaptığımda bu hatalar gidiyor. Durduk yerde RAM'leri mi bozduk ne oldu dersin? Kullandığım ayarlar (flck 1866);www.technopat.net
Vengeance RGB PRO SL 3600C16 da micron e die var çöp falan değilCorsair vengeance rgb pro çöp hocam, ramler cızbız olsun istemiyosan elleme stok halde kullan.
Evet doğru samsung çip çıkar diye ümitli bir şekilde aldım micron çıktıVengeance RGB PRO SL 3600C16 da micron e die var çöp falan değil
Vaktin varsa 30-40 dk civarı yap yeterli, kalanına yarın bakarım sabah erken uyanacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Corsair vengeance rgb pro çöp hocam, ramler cızbız olsun istemiyosan elleme stok halde kullan.
Corsair Vengeance RGB Pro overclock sonrası hatalar
@The Front Man seninle yaptığımız overclock sonrası sistem sorunsuz çalışıyordu yalnız son 1 haftadır sistem kafayı kırdı diyebilirim. BIOS'tan tüm ayarları 3200MHz ve Auto yaptığımda bu hatalar gidiyor. Durduk yerde RAM'leri mi bozduk ne oldu dersin? Kullandığım ayarlar (flck 1866);www.technopat.net
Ramlerimi 1 senedir 1.55 volt ile kullaniyorum hic cizbiz felanda olmuyor. E die ramlerimdede 1.58 kullanioyrum
Alıntıyı görüntüle
kanka hicbir ram ciz biz olmaz 1.5 volt ile ki biz cocuga 1.4 volt ver demisizsl pro ile karıştırmışım, onun içinden cjr çıkıyordu sanırım.