30-40Dk`da bulamadığı sorunu 2:30 saat sonra buluyor bende 2 kere böyle olmuştu 2 saati geçince kapatacaktım 2:02`de hata verdi başka testte 2:23 saat sonra hata verdi. Bende böyle olmuştu, stabil bir değer için bence 4 saat test edilmeli, ben 8 saat teste sokuyorum. En son 8 saat test Ok.
Samsung C die haric hicbir ram cizbiz olmaz. Samsung C die da cizbiz olmaz zaten ama sadece voltajle scale olabilen bi ram degil(ekstra voltaji sevmiyor) CJR DJR Micron rev E AFR MFR hicbiri 1.6 ile bile ciz olmaz
30-40Dk`da bulamadığı sorunu 2:30 saat sonra buluyor bende 2 kere böyle olmuştu 2 saati geçince kapatacaktım 2:02`de hata verdi başka testte 2:23 saat sonra hata verdi. Bende böyle olmuştu, stabil bir değer için bence 4 saat test edilmeli, ben 8 saat teste sokuyorum. En son 8 saat test Ok.
Onu zaten günlük kullanımda da bir süre sonra fark etmez misin? Sonuçta bu ramleri her zaman teste sokmuyoruz. Günlük kullanımda bu kadar yorulmuyorlar. günlük kullanımda problem yaşadığında bu kadar uzun süre test yapmak daha mantıklı bence
b die isiya cok duyarli test sirasinda ramlerde 60-65 dereceyi gorduysen o yuzden oyle olmustur b die sogutabildigin surece yuksek voltajlarda kullanabilecegin bir cip
Onu zaten günlük kullanımda da bir süre sonra fark etmez misin? Sonuçta bu ramleri her zaman teste sokmuyoruz. Günlük kullanımda bu kadar yorulmuyorlar. günlük kullanımda problem yaşadığında bu kadar uzun süre test yapmak daha mantıklı bence
extreme testte cokmeyen ayarin gunluk kullanimda veya programlarda cokmesi imkansizdir ama gunluk kullanim veya programlarda cokmuyor diye stabilite testi yapmazsan bir gun bi bakmissin durduk yere mavi ekran yemissin veya siyah ekran ile bakisiyorsun :d basima gelmisti fclk stabil degildi oyunun ortasinda siyah ekranda kaldim bios sifirlamadan duzelmedi asdasdas
Samsung C die haric hicbir ram cizbiz olmaz. Samsung C die da cizbiz olmaz zaten ama sadece voltajle scale olabilen bi ram degil(ekstra voltaji sevmiyor)
samsung c diein bazi versiyonlari voltaj bastiginda sorun yasatmiyor hatta yuksek frekanslara dusuk gecikmelerle cikabiliyor (c diea gore dusuk gecikmeler, yoksa yine yuksek diger ciplere gore) mesela 4133-19-23-23-43 olabilen c die ornekleri var
bendeki lpx c die iyiydi mesela 3933-19-22-22-42 kullaniyordum
su ana kadar yuzlerce insana oc yaptirdim sadece 2 ramde bozulma oldu ikisi de corsair vengeance rgb pro CJR versiyon ve birisi 1.42V ile digeri 1.48V ile yamuldu corsair bence bu isi acilen birakmali
su ana kadar yuzlerce insana oc yaptirdim sadece 2 ramde bozulma oldu ikisi de corsair vengeance rgb pro CJR versiyon ve birisi 1.42V ile digeri 1.48V ile yamuldu corsair bence bu isi acilen birakmali