Fu_Lins
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 21
- İsim
- Emirhan Kılıçaslan
Micrososft hesabımın şifresini unuttum. Kurtarma e postasına sahibim lakin telefon numarasına sahip değilim, eski numaram. 1 ay önce hesaba erişebiliyorken telefon numarasını hesaptan kaldırmak için işlem başlattım 1 ay sonra kaldırılacağı yazıyordu. ayın 16sında 1 ay doldu telefon numarası kaldırılmamıştı ve şuanda giriş yapamıyorum .Canlı destek başından savıyo ticket atıyorum iki aşamalı doğrulama olduğu için isteğinizi yok sayıyoruz diye mail geliyo ne yapabilirim. Mc storedan aldığım bi kaç oyun ve oyun saveleri o hesapta.
Şifre sıfırlamada e postaya gelen kodu girip telefon numarasına bende bunlardan yok seçeneğini seçiyorum. 25 haneli kod istiyor hayır seçeneğini seçtiğimde yeni şifre girme yeri geliyor ama girdiğimde şu hatayı alıyorum. ''Oturumunuzun süresi dolduğundan parolanızı değiştiremedik. Lütfen yeniden deneyin.''
Gelen mail ekte.
Şifre sıfırlamada e postaya gelen kodu girip telefon numarasına bende bunlardan yok seçeneğini seçiyorum. 25 haneli kod istiyor hayır seçeneğini seçtiğimde yeni şifre girme yeri geliyor ama girdiğimde şu hatayı alıyorum. ''Oturumunuzun süresi dolduğundan parolanızı değiştiremedik. Lütfen yeniden deneyin.''
Gelen mail ekte.