Neler Yeni

Microsoft Discord u Satın Almayı Düşünüyor

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
h749hli2lqo61.png

Direk konuya giriyorum, sizce alırsa ne gibi bir değişiklik olur? Bu bizim aleyhimize mi
lehimize mi olur?

erturk.gg

80+ Bronze
Hoş olur, tekelleşme ihtimali var ama Skype ve MSN'deki başarıyı buraya taşıyabilir, mesela GamePasslilere nitro hep beleş olabilir.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Söylentilere göre çok yakınmış. Nitro olayını biraz daha uygun yaparlarsa insanlar sadece arkadaşına 1080p video açmak için bile alabilir ya da hareketli profil.

Zapt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Tunahan
bence lehimize olur çünkü Microsoft un aldığı şeyler daha da güzelleşiyor örnek minecraft

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
Microsoft'u seviyorum ben ya, güzel işler çıkartıyorlar kalite ve fiyat açısından. Ben çok memnunum Microsoft servislerinden. Fakat giderek tekelleşmeye başlıyor firmalar. Microsoft dışında ki firmalar da birçok markayı satın almaya başladılar, piyasa tekelleşmeye başlıyor kendi kategorilerinde.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Kaç günlük konu bu. Daha önce de açılmıştı konusu. Alırlarsa yanlış bir hareket olur.
Eğer arama kısmında çıkmıyorsa bu benim suçum değil. Büyük konulardan en az üç tane varken benim arayıpta bulamadığım bir konu yüzünden ben suçlu olmuyorum.

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kaç günlük konu bu. Daha önce de açılmıştı konusu. Alırlarsa yanlış bir hareket olur.
Bir daha açılsın bir daha tartışılsın ne kaybederiz? Zaten forumun amacı bu.
Siz daha önceden bu konuda fikir belirtmişseniz üst taraftan konuyu terk edebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,040
Üyeler
166,681
Son üye
zagrens
Top Bottom