bu doğru olabilir test edeceğim kararım değişebilirBen de Edge kullanıyorum, kesinlikle en iyisi.
Yeni güncelleme ile çok iyi, stabil ve hızlı olmuş.
Ek olarak en az ram kullanan tarayıcı bu.
Chrome tabanlı ve eklentileri kullanılabiliyor.
Microsoft Defender ile de tam uyumlu.
GX'in olayı sadece tasarım Edge'ye geçtim, mutluyum.
evet edgeın yenı halı baya ıyı olmus dedıgın gıbı bende begendm google kullanıyordum guncelledım google butun ayarları uzantıları otomatık olarak yaptıBen de Edge kullanıyorum, kesinlikle en iyisi.
Aynen abi ya valla geçince anladım. Bir bir lv'l yükseliyorum chrome, opera, edge.Ben de Edge kullanıyorum, kesinlikle en iyisi.
Bende tasarım olarak seviyordum gerek wp nin erişilebilirliği ama yoğğ bea.Opera GX kesinlikle. Sistemim iyi olduğu için kullanmıyorum ama ram limitleme internet kullanımını limitleme cpu kullanımını limitleme dahili olarak whatsapp instagram messenger twitch discord vs. VPN reklam engelleyici zaten standart olarak var. Zaten gx olduğu için tasarımı daha havalı
Doğru yazmışsın sıkıntı yokşuan kullandığım tarayıcı Opera GX ve gayet memnunum (umarım böyle yazılır)
O kadar kısa yol kullandığını sanmıyorum ama tasarım olarak katılıyorum tek sıkıntısı yavaşlığı bence(yavaş değil ama edge ile karşılaştırılamaz bile.)Neden Dersen daha fazla kısa yol daha fazla şey daha fazla gösterişli ayarlı her türlü Opera
haklıO kadar kısa yol kullandığını sanmıyorum ama tasarım olarak katılıyorum tek sıkıntısı yavaşlığı bence(yavaş değil ama edge ile karşılaştırılamaz bile.)