Microsoft flight oynamaya değer mi ?

Reaksiyon skoru
30
17181410618065056006152055526299.jpg
Microsoft flight simulator indirmeye değer mi arkadaşlar ? 4070 süper var

Havacılığa ilginiz varsa kesinlikle...

havacılığa ilgin varsa kesinlikle tavsiye ederim ayrıca klavye mouse veya gamepad ile pek sarmıyor yani en azından benim için öyle eğer alma imkanın varsa başlangıç veya orta düzey bir hotas almanı tavsiye ederim
:( suanlik klavye maus ile idare etmem gerekiyor ama havacılıgı çok severim normalde .böyle gezmeyi özgürce. Yinede indireyim dimi ya

Gezmeyi uzun uzun yolculuklu oyunları severim manzara olarak sürüş hissiyatı olarak güzel mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Minimum ne kullanmak gerek
Elbette işin sonu zaten. Başka bir örneği yok...

:( suanlik klavye mouse ile idare etmem gerekiyor ama havacılıgı çok severim normalde .böyle gezmeyi özgürce. Yinede indireyim dimi ya
ben ilk başladığımda gamepad ile başladım fakat buton sayısı yetersiz diye klavye ve mouseye geçtim klavye mouse idare eder fakat tam gerçekçi bir simülasyon istiyorsan hotas almalısın

https://www.amazon.com.tr/Thrustmas...2&psc=1&mcid=05d609faa2143105bbae6e66244d1b53 bu gereksız pahalı daha uygunları var ama genel olarak pahalı hocam :/
7 ay önce bunu 2k ya sıfır almıştım ne gereksiz artmış fiyatı

ben ilk başladığımda gamepad ile başladım fakat buton sayısı yetersiz diye klavye ve mouseye geçtim klavye mouse idare eder fakat tam gerçekçi bir simülasyon istiyorsan hotas almalısın

7 ay önce bunu 2k ya sıfır almıştım ne gereksiz artmış fiyatı
cıdden bu dıreksıyon setlerı ucus vesaıre aletlerı hıcbır zaman dogru duzgun fıyata satılmadı ya :/

Şimdi indirmeyim mi ya
indirebilirsin klavye mouse idare eder ama ben tam gerçekçilik istiyorum çok simülasyon olsun diyorsan ileriki vakitlerde uygun fiyatlı sıfır veya 2. el bir hotas alabilirsin

dediğim gibi bende ilk başta klavye ve mouse ile oynuyordum ama gerçekçilik olsun diye gittim thrustmaster t16000m hotas aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,155
Üyeler
185,034
Son üye
NightW
Geri