Microsoft hesabını silersek ne olur ?

Reaksiyon skoru
62
Yeni kullanıcı açıp kullandığımız hesabı sildiğimiz taktirde ne olur uygulamalar indirilenler vs gider mi ?

Hiç denemedim hiç te araştırmadım ama ana hesabı sildiğin için gider büyük ihtimalle ply storede öyle oluyordu

Hiç denemedim hiç te araştırmadım ama ana hesabı sildiğin için gider büyük ihtimalle ply storede öyle oluyordu
Eski hesabın şifresini hatırlamıyorum ve kurtarma yapamıyorum yeni hesap açtım ona geçmek istiyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha doğrusu maili alakasız bir şey yapmışım öyle bir mail yok

Ben genelde yerel kullanıcı hesabı açıyorum hotmaili kaldırıyorum bir şey olmuyor. Store hesabı olarak açık kalıyor sanırım sürekli değiştiriyorlar o olayları

Yeni kullanıcı açıp kullandığımız hesabı sildiğimiz taktirde ne olur uygulamalar indirilenler vs gider mi ?
Belli bir süresi var o süreye kadar bekletiliyor bu arada uygulamalar vs silinmiyor ardından siz silmeyi iptal etmezseniz siliniyor. Süresi sanırım 60 gün. Bu süreden sonra her şey siliniyor.

Geri