Ben pintipin den almıştım, gayet güzel çalışıyor. Turuncu sitelerde 5 liraya falan satan oluyor onlardan da alabilirsin.Dostlar selam kız arkadaşımın bilgisayar office kurucam ama yakın değilim kurulumu kolay olan bir key biliyor musunuz?
Bende pintipin kullanıyordum ama fiyatları çok yükselttiler artık oradan almıyorum.Ben pintipin den almıştım, gayet güzel çalışıyor. Turuncu sitelerde 5 liraya falan satan oluyor onlardan da alabilirsin.
Hocam telefon aktivasyonu bile zar zor yapar onla uğraştırmak istemiyorum pekMicrosoft activation scrips ile etkinleştirme yapabilirsin.
Kendi sitesinde pahalı hocam, ben turuncu siteden 60 liraya aldım kuponla.Bende pintipin kullanıyordum ama fiyatları çok yükselttiler artık oradan almıyorum.
Çin ve vietnam sitelerinde retail key paylasılıyor, free olarak..Dostlar selam kız arkadaşımın bilgisayar office kurucam ama yakın değilim kurulumu kolay olan bir key biliyor musunuz?
jetlisans.com
Çok kolay anlatıyor zaten.Bende pintipin kullanıyordum ama fiyatları çok yükselttiler artık oradan almıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam telefon aktivasyonu bile zar zor yapar onla uğraştırmak istemiyorum pek
Her durumda tel etkinleştirme yapacaksınız.Bende pintipin kullanıyordum ama fiyatları çok yükselttiler artık oradan almıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam telefon aktivasyonu bile zar zor yapar onla uğraştırmak istemiyorum pek
Hocam kız arkadaşının öğrenci maili var ise öğrenciliği boyunca Office programlarını ücretsiz kullanabiliyor üniversite maili ile.Dostlar selam kız arkadaşımın bilgisayar office kurucam ama yakın değilim kurulumu kolay olan bir key biliyor musunuz?