Microsoft Office key önerisi

Cosef99

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
110
Dostlar selam kız arkadaşımın bilgisayar office kurucam ama yakın değilim kurulumu kolay olan bir key biliyor musunuz?

Microsoft activation scrips ile etkinleştirme yapabilirsin.

Dostlar selam kız arkadaşımın bilgisayar office kurucam ama yakın değilim kurulumu kolay olan bir key biliyor musunuz?
Ben pintipin den almıştım, gayet güzel çalışıyor. Turuncu sitelerde 5 liraya falan satan oluyor onlardan da alabilirsin.

Ben pintipin den almıştım, gayet güzel çalışıyor. Turuncu sitelerde 5 liraya falan satan oluyor onlardan da alabilirsin.
Bende pintipin kullanıyordum ama fiyatları çok yükselttiler artık oradan almıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Microsoft activation scrips ile etkinleştirme yapabilirsin.
Hocam telefon aktivasyonu bile zar zor yapar onla uğraştırmak istemiyorum pek

Çin ve vietnam sitelerinde retail key paylasılıyor, free olarak..
Yıllardır bu şekilde kullanıyorum, para vermeye gerek yok aslında.
Biraz arastırmak gerek..

Ben aşağıda ki siteden 150 tl'ye almıştım 4 yıl önce halen kullanıyorum. lisansta sorun olmadı

Bende pintipin kullanıyordum ama fiyatları çok yükselttiler artık oradan almıyorum.

Çok kolay anlatıyor zaten.

Her durumda tel etkinleştirme yapacaksınız.
Retail ile 1 kereye masus, diğer kurulumda key girip internet ile etkinleştirme(pc degiştirmediğiniz sürece)
Mak keyde her zaman, onay kimliği yedeklerseniz her zaman onay kimliği girerek(pc degiştirmediğiniz sürece)

Hocam kız arkadaşının öğrenci maili var ise öğrenciliği boyunca Office programlarını ücretsiz kullanabiliyor üniversite maili ile.

Geri