Öneri Microsoft Office xx

2 tane 2 liraya aldık bakalım gelir ins
toplam 10 cihaz için geçerli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mac os için de kullanılabilir mi? son geçerlilik süresi var mı 1-2 sene sonra kullansak sorun olur mu ?
Hesap olarak teslim ediyorlarmış. Satıcıya sor kısmından baktım.

msedge_F6M1aOccV5.webp

ayrı hesap ne derecede guvenılır olur bılemedım

bro ayrı bir hesap olma işi kötü değil mi ya daha önce hiç böyle bir şey yapmadığım için ne diyorsun bir de 70 tl vermişim iptal edesim geldi
hesap olma işi kötü aynen bende bakıp gördümde linki kaldırayım dur iptal et olmazsa sen bilirsin

ksbyın hocam fiyatı iyi diye paylaşmıştım hesaplar geldimi peki
geldi geldi usta ben konuda başkasının da yazdığı gibi hesaplara güvenemeyeceğim için kullanmam da bir tane hesaba giriş yaptım bilgisini değiştirmemi istedi o kadar hesaplar çalışıyor

geldi geldi usta ben konuda başkasının da yazdığı gibi hesaplara güvenemeyeceğim için kullanmam da bir tane hesaba giriş yaptım bilgisini değiştirmemi istedi o kadar hesaplar çalışıyor
hiç girme zaten hocam dikkat edin iade edin oluyorsa

hiç girme zaten hocam dikkat edin iade edin oluyorsa
iade olmuyor da sıkıntı yok kral sen dert edinme hesaplar gelmiş oldu, bir kere giriş yaptım bir hesaba ama sonrasında hemen çıktım bir sorun olur mu sizce var mıdır tahmininiz ?

iade olmuyor da sıkıntı yok kral sen dert edinme hesaplar gelmiş oldu, bir kere giriş yaptım bir hesaba ama sonrasında hemen çıktım bir sorun olur mu sizce var mıdır tahmininiz ?
tahminimce olmaz yorumlar filan iyi diye gördüm her hangi bir sıkıntı görmedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,424
Üyeler
188,594
Son üye
aslany
Geri