mtalhaerkan
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Bilgisayarıma format attım ve office programları yok. En popüler indirme - key- crack yöntemi nedir ?
Boşuna başınıza virüs derdini almayın. Ya Office online kullanın ya da alternatif office yazılımlarına bakın.Bilgisayarıma format attım ve office programları yok. En popüler indirme - key- crack yöntemi nedir ?
Sakın girme oralara ben yaşadım hiç hoş olmuyorBilgisayarıma format attım ve office programları yok. En popüler indirme - key- crack yöntemi nedir ?
ücretsiz alternatiflere yönelBilgisayarıma format attım ve office programları yok. En popüler indirme - key- crack yöntemi nedir ?
Peki ben ödevlerimi wordden yapıyordum alternatif programlarla yapıp sisteme yükleyince word kullanan hoca bizim ödevi açabilir mi ?Boşuna başınıza virüs derdini almayın. Ya Office online kullanın ya da alternatif office yazılımlarına bakın.
![]()
En İyi Ãcretsiz Microsoft Office Alternatifleri
Microsoft Office lisansı için cüzdanınızı boÅaltmadan önce bu ücretsiz alternatiflere göz atın. Microsoft Office yıllardır üretkenlik uygulamalarıwww.technopat.net
![]()
Microsoft Office 365 İçin 4 Ücretsiz Alternatif
Microsoft Office 365, ofis yazılımları arasında en gelişmişleri arasında. Ancak ücretsiz Office 365 alternatifleri de mevcut. Gelin birlikte bakalım.www.webtekno.com
Dosya formatı aynı olduğu için açabilir.Peki ben ödevlerimi wordden yapıyordum alternatif programlarla yapıp sisteme yükleyince word kullanan hoca bizim ödevi açabilir mi ?
Libreoffice mantıklı gibi geliyor, teşekkür ederim.Dosya formatı aynı olduğu için açabilir.
Rica ederim.Libreoffice mantıklı gibi geliyor, teşekkür ederim.
ücretsiz bir şekilde online office kullanabilirsin tavsiye ederimBilgisayarıma format attım ve office programları yok. En popüler indirme - key- crack yöntemi nedir ?
Bilmiyordum deray verebilir misinizEğer üniversite öğrencisiysen bedava yararlanabilirsin !
Üniversitenizin size sunmuş olduğu e-posta vasıtasıyla ücretsiz indirebilirsiniz internete üniversitenizin adı ve yanına microsoft office yazarsanız detaylı pdf'li anlatım şeklini bulabilirsiniz.Bilmiyordum deray verebilir misiniz