Neler Yeni

Microsoft Oyunları GeForce NOW'a Gelmesi Yakın Olabilir!

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Son düzenleme:

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Dexes

80+ Bronze
God of War geldi fakat PlayStation NOW çıktığı için kalktı. Sadece gow oynamış olanlar hâlâ oynayabilir. Gelmesi pek mümkün değil

Bende God of War bulunan bir hesap var ama sıra yüzünden oynayamıyorum. Lanet olsun!

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende God of War bulunan bir hesap var ama sıra yüzünden oynayamıyorum. Lanet olsun!
GeForce NOW'da daha önceden gow oynadıysan oynayabilirsin yanlış anlaşılma olmasın. Ocak'ta premium varken bile sıra vardı çözmüşler artık yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

EU'da oyna 1 saat oluyor hem YouTube'da var

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Fotoğrafa tıklayın aşağı yaklaştırır Xbox Games yazıyor. Büyük ihtimal yakında gelecek.

Kaynak:

@Halsiz
çok güzel bi haber Ea, Gamepass derken güzel büyüme kat edior ama bu fiyatlara fahiş artış yaptıkları sürece bu vaad ettikleri yenilikler çok az kalıor yani ben nerden bilicem yarın öbür gün 6 aylık aboneliğin 800 lira veya 1000 lira olmıycanı bu vaad ettiklerini kullanarak fiyatları etkilemedikleri ne malum yani kafam çok karışık üzülsem mi sevinsem mi bilemiorum düşüncem bu yönde moralim türkiye gibi açıkçası şuan kendimi oyuna verim diyorum kafamı dağıtıyım diorum bi bakıyorum oyunun fiyatı 400 500 tl neye kafamı çevirsem bi bıkkınlık ya neyse
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapıcak bişey yok şurda aboneliğimin bitmesine 10 15 gün felan kaldı tekrar alabilirmiyim yani açık konuşmak gerekirse artık gücüm el vermiyor buda insanı moral olarak kötü etkiliyor yani bi oyun oynayarak kafamızı dağıtalım diyorsun ve yok oda hikaye oluyor durum vahim eskiden paralardan 2 sıfır mı 1 sıfırmı çıkartmışlardı şimdi geri koyuyorlar gibi bişey siyaset yapmak istemiorum oyundan konu buraya nasıl bağlanıyor görüyorsunuz

• Üzgün
Reaksiyonlar: Che_
Top Bottom