iptal etme seçeneği yok mu orada paranın bir kısmını iade edebiliyorlardı ben öyle biliyorumBedava office üyeliği başlatmıştım bir baktım 1 ay 2 gün önce kartımdan 1700 TL çekmiş şuan böyle diyor ne yapmam gerek konuyu nerede açacağımı bilmiyorum moderatör arkadaşlar konuyu kapatmayın lütfen
Attığım resime bakarmısıniptal etme seçeneği yok mu orada paranın bir kısmını iade edebiliyorlardı ben öyle biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
microsoft desteği ara yardımcı olurlar
2 gün geçti 16 martda ödemişo bedava trial veriyo sadece aboneliğini iptal etmezden parasını çerek aboneliği devam ettiriyor microsoft'a yaz iadeni gerçekleitirirler sanırım çok bir süre geçmediyse
1 ay 2 gün demek istedin sanırım2 gün geçti 16 martda ödemiş
Evet1 ay 2 gün demek istedin sanırım
Para çekildi mesajı gelmedi rastgele xbox satın alımlarıma bakarken gördümKanka nisan ayı olmuş. 1 ay sonra mı farkettin bunu?
iade zor geçmiş olsunEvet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Para çekildi mesajı gelmedi rastgele xbox satın alımlarıma bakarken gördüm
1 aya kadar iade var yazıyordu ama baktımiade zor geçmiş olsun
1 ay geçmiş iadeyi kabul ediyorlarsa helal olsun. 1 aylıkta kesmişler olabilirler.İade isteğim kabul olmuş kartıma 1550 TL yatırdılar 150 TL kestiler sadece
1 ay 4 gün oldu 1 yıllık çekmiş 2024 mart ayına kadar kullanımım devam ediyor helal olsun microsofta1 ay geçmiş iadeyi kabul ediyorlarsa helal olsun. 1 aylıkta kesmişler olabilirler.