Microsoft Store oturum açarken bir sorun oluştu hatası

Enivici Vokke

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,384
Ne yapmam gerekiyor? Çözümünü bulamadım. Uygulamalar ve özellikler kısmında microsoft store gözükmüyor ayrıca.

Ekler

• 1742473488172.png
    1742473488172.png
    313.3 KB · Hit: 58
Son düzenleme:
windows guncellemeler tam mi microsoft ile ilgili olanlar

Tam hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam pcye yeni format atmıştım. Googleden microsoftu açtım ve bağlı cihazlarım kısmından bilgisayarımın format atmadan önceki adı gözüküyordu. Format atınca değişiyor ismi biliyorsunuzdur. Öncekini kaldırdım tekrar denedim girdi microsofta. Uygulamalar ve özellikler kısmında hala gozukmuyor ama :D

Tam hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam pcye yeni format atmıştım. Googleden microsoftu açtım ve bağlı cihazlarım kısmından bilgisayarımın format atmadan önceki adı gözüküyordu. Format atınca değişiyor ismi biliyorsunuzdur. Öncekini kaldırdım tekrar denedim girdi microsofta. Uygulamalar ve özellikler kısmında hala gozukmuyor ama :D
uygulamalar ve ozellikler kisminda ne gozukmuyor hocam bir yeri mi kacirdim ben

uygulamalar ve ozellikler kisminda ne gozukmuyor hocam bir yeri mi kacirdim ben
microsoft store gözükmüyor hocam uygulamalar ve özellikler kısmında. Ancak Windows'un aratma kısmına microsoft store yazınca çıkıyor.
Problem bu değildi microsoft store da oturum açamıyordum problem buydu ama çözdüm yukarıda anlattıgım sekılde.

bunun bir komutu vardı powershell den microsoft store sıfırlanıp baştan yükleniyordu ama kodu bilmiyorum tabii ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,204,565
Üyeler
192,410
Son üye
sirvalisoy
Geri