Biliyorum yanlış ama , acilen microsoft word kullanmam gerekiyor. Ücretsiz bir şekilde kullanmam gerekiyor malum durumYardımcı olabilirmisiniz ?
Biliyorum yanlış ama , acilen microsoft word kullanmam gerekiyor. Ücretsiz bir şekilde kullanmam gerekiyor malum durumYardımcı olabilirmisiniz ?
wordpad var oda kullanışlı wps office var bunları kullanabilirsin yada okul mailin ile kullanabiliyor olman lazımBiliyorum yanlış ama , acilen microsoft word kullanmam gerekiyor. Ücretsiz bir şekilde kullanmam gerekiyor malum durumYardımcı olabilirmisiniz ?
Mezun oldum ben yaYanlış bilmiyosam okul mailinle Microsoft Office programlarını ücretsiz kullanabiliyodun bulursam linkini atayım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öğrenciler ve Eğitmenler için Ücretsiz Office 365 | Microsoft Eğitim
Geçerli bir okul e-posta adresine sahip öğrenciler Microsoft Office 365 Eğitim'e ücretsiz olarak erişebilir. Öğrenim ve keşif için Microsoft Word, Excel ve PowerPoint gibi güçlü araçları keşfedin.www.microsoft.com
Dosyayı wordpadde açamıyorum değişik yazılar çıkıyor , hiç wps office kullanmadım word ile aynımı ?wordpad var oda kullanışlı wps office var bunları kullanabilirsin yada okul mailin ile kullanabiliyor olman lazım
word yerine kullanılabilecek bir uygulamaMezun oldum ben ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dosyayı wordpadde açamıyorum değişik yazılar çıkıyor , hiç wps office kullanmadım word ile aynımı ?