Windows 10 Edition yazıyorsa Bedrock yazmıyorsa Javamicrosoftta 76tl ye satıkan minecraft bedrock sürümü mü
microsoftta 76tl ye satıkan minecraft bedrock sürümü mü
HayırPeki bedrockdaki biri javadaki biriyle oynayabilir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Veya sunuculara girebilir mi
Hayır. Telefon sürümü ile girebiliyor.Peki bedrockdaki biri javadaki biriyle oynayabilir mi
Hayır, Java sadece Java Edition oynayanlarla birlikte oynanabilir. Fakat Bedrock Edition ise PlayStation, Telefon, Xbox ile birlikte girebiliyor.Peki bedrockdaki biri javadaki biriyle oynayabilir mi
girebiliyor nasıl giremiyor ama şey yapması gerekiyor sunucuyu kuran adamın bedrockla alakalı ayarları yapması lazımHayır
girebiliyor internetten bakabilirsinizHayır, Java sadece Java Edition oynayanlarla birlikte oynanabilir. Fakat Bedrock Edition ise PlayStation, Telefon, Xbox ile birlikte girebiliyor.
(PS ve XBOX kesin değildir bir bakın internetten.)
Java ile giremez.girebiliyor nasıl giremiyor ama şey yapması gerekiyor sunucuyu kuran adamın bedrockla alakalı ayarları yapması lazım
girebiliyor internetten bakabilirsiniz
Efendim lütfen bana link atar mısınız nasıl oluyormuş Java ile Bedrock birlikte oynuyormuş?girebiliyor nasıl giremiyor ama şey yapması gerekiyor sunucuyu kuran adamın bedrockla alakalı ayarları yapması lazım
girebiliyor internetten bakabilirsiniz
Java ile giremez.
Efendim lütfen bana link atar mısınız nasıl oluyormuş Java ile Bedrock birlikte oynuyormuş?
Googleda aratıp bulamadım. Ayrıca denedin mi acaba çok merak ediyorum.googleda aratmaya korkuyorsunuz ya
deneyemedim ama büyük yayıncılar bu sayede birsürü etkinlikler yapabiliyor birde denememe gerek bile yok bedrock editionda sadece sunucuya girerken sonuna ":" işaretini koyup portunu yazıyorsun ve giriyorsunGoogleda aratıp bulamadım. Ayrıca denedin mi acaba çok merak ediyorum.