Yardım Mid Tower Kasaya 3 Fanlı Ekran Kartı Sığar mı?

dwdogukan

80+
Reaksiyon skoru
4
Zamanında PC Hocası'nın yayınladığı PCH Velar sistemini satın almıştım ve sistemde 2 fanlı RX 6700XT mevcut.

Sistemin kasası XPG K modeliydi ve şimdi ekran kartımı yükseltmek istiyorum .Kasanın ölçülerine baktığımda maksimum ekran kartı uzunluğu 340mm yazılmış. MSI Gaming Trio 5070 modelinin ölçülerine baktığımda 338mm yazıyor. 2 milimlik sınır olması beni endişelendirdi. Sizce sığar mı almalı mıyım bilemedim.

Zamanında PC Hocası'nın yayınladığı PCH Velar sistemini satın almıştım ve sistemde 2 fanlı RX 6700XT mevcut.

Sistemin kasası XPG K modeliydi ve şimdi ekran kartımı yükseltmek istiyorum .Kasanın ölçülerine baktığımda maksimum ekran kartı uzunluğu 340mm yazılmış. MSI Gaming Trio 5070 modelinin ölçülerine baktığımda 338mm yazıyor. 2 milimlik sınır olması beni endişelendirdi. Sizce sığar mı almalı mıyım bilemedim.
Kasanız bu model mi?

Sığar hocam. Biraz dikkatli olmak yeterli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2mm gibi bir sınır olması kafamı çeliyo. Böyle 1 parmak sığmayacak kadar dar mı kalır acaba sıkış tıkış mı olur kasanın içi onu bilemedim
Tam ucu ucuna sığıyor.
2mm boşluk var sadece yani boşluk yok.
Parmak sığması için 1-1.5cm boşluk lazım aşağı yukarı

Sığar hocam. Biraz dikkatli olmak yeterli.

Tam ucu ucuna sığıyor.
2mm boşluk var sadece yani boşluk yok.
Parmak sığması için 1-1.5cm boşluk lazım aşağı yukarı
Kasayı satıp yeni bir modele geçebilirsiniz hocam.
Bu modelde yaklaşık 4cm boşluk olacak.
Kasa fanlarını çok beğendiğim bir model.
Kablolaması da iyi.
İç hacmi aşırı geniş değil ama fan masrafınız olmaz.

Son düzenleme:
Çok zor sığar. İşlemci soğutucusunu falan sökmen gerekebilir kasaya sokmak için. Fakat eni geniş bir kart, güç kablosunu taktıktan sonra kapak kapanmayabilir.

Geri