Midas kripto ilk işlemini yap 300TL kazan🔥🔥🔥

Bin tane fake hesap açarsan 300.000 TL yapar.
knk 1000 kişi demek 1000 tane tc kimlik ve 1000 tane yüz doğrulaması demek nerden bulcan o kadar adamı hayır buldun bu 1000 kişi 300bin tl yi kime vercek ya da ne yapacaklar 300bin lira mı aklayacaklaklar ya aklasalar bile ne yapacaklar o parayı .d

knk 1000 kişi demek 1000 tane tc kimlik ve 1000 tane yüz doğrulaması demek nerden bulcan o kadar adamı hayır buldun bu 1000 kişi 300bin tl yi kime vercek ya da ne yapacaklar 300bin lira mı aklayacaklaklar ya aklasalar bile ne yapacaklar o parayı .d
Dolandırıcılık konusunda sıfırsın. Böyle olunca seni dolandırıyorlar. Aldın mı 300 liranı? Alamadıysan ben sana güleyim.

Alamamışsınız. Ama tükürdüğünüzü de yalamak istemiyorsunuz. Geçmiş olsun.

Siz de yaşayacaksınız. Ben önceden ikaz ediyorum önlem alın diye. Ama yaşanacak varsa mutlaka yaşanacaktır. Kaderin önü kesilmez.
Hocam bu dediğin durum yaşanabilir belli senaryolarda. Mesela yüklü miktarda kriptoya para yatırdıysan belki aniden çakılabilir, borsa uygulaması satmaya izin vermez, yalandan bakıma girdik vs. diyebilir. Ancak Binance gibi büyük borsalarda böyle bir olay olursa zaten çok büyük olay olur. Dediğin gibi bir durum yaşandı daha önce FTX Borsası kullanıcıların parası ile işlem yaparken batıyor ve borsada parası olan herkes mağdur oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,750
Üyeler
183,462
Son üye
ismailglsn
Geri