Neler Yeni

Midex RPH-20 Black iyi bir başlangıç gitarı mı

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Önerilen bir marka değil.
2. elde çok daha iyi gitarlar bulabilirsiniz. Cort, Epiphone, SX, Squier'ın giriş serileri vs.

Berkay1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Berkay Balcı
Bende aynı markanın Les Paul kasası var ve fiyatına göre çok üst düzeyde bir performansı var strat kasa için yorum yapmam pek sağlıklı olmayabilir.
Ama amfisi setin içinde gelen amfiler genelde leş oluyor ama amfisi gayet başlangıç için ideal ben gitara yeni başlamadım ama daha çok solo çalmaya yeni yöneldim benim işimi gayet rahat görüyor memnum.
Benim tavsiyemdir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali Zorcan
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
Bende aynı markanın Les Paul kasası var ve fiyatına göre çok üst düzeyde bir performansı var strat kasa için yorum yapmam pek sağlıklı olmayabilir.
Ama amfisi setin içinde gelen amfiler genelde leş oluyor ama amfisi gayet başlangıç için ideal ben gitara yeni başlamadım ama daha çok solo çalmaya yeni yöneldim benim işimi gayet rahat görüyor memnum.
Benim tavsiyemdir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam merhaba bende les Paul kasasını almayı düşünüyorum yardimci olabilir misin ?

Berkay1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Berkay Balcı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam merhaba bende les Paul kasasını almayı düşünüyorum yardimci olabilir misin ?
Hocam les paul kasayı ben kullanıyorum hala bende duruyor pek vaktim olmuyor ama ufak çaplı bir sahne performansında gayet iş görür seviyede olduğunu düşünüyorum almadan önce korkmuştum fakat beklentimin üstünde bir gitar sap ayarı falan hiç bozulmadı potans düğmelerinde her hangi bir sıkıntı yok elektronik aksamı falan hala cayır cayır çalışır durumda 1 seneyi geçti ben alalı sahnede kullanmadım ama bir süre hiç elimden düşmedi diyebilirim

Top Bottom