Neler Yeni

Migros Atıştırmalıklarda 2 al 1'i iade

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
Furkan Demirtaş
fiyatlar market fiyatları ile aynı. + ilk siparişte 800 üzeri 200TL indirim var

2 al 1i iade. Yani 1 ödemiş oluyorsun
Ben hiç marketteki fiyatlarla aynı fiyatları göremedim nedense hangi market acaba o bahsettiğin market

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Emre Ytar
Ben hiç marketteki fiyatlarla aynı fiyatları göremedim nedense hangi market acaba o bahsettiğin market
Benim bahsettiğim marketler belli ama senin bahsettigin market fiyatları 2-3 sene öncesinden kalma olabilir. Ya da 3 harfli market markalarıni baz alıyorsun.

Fiyatlar normal, hatta bazıları money indirimli

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
Furkan Demirtaş
Benim bahsettiğim marketler belli ama senin bahsettigin market fiyatları 2-3 sene öncesinden kalma olabilir. Ya da 3 harfli market markalarıni baz alıyorsun.

Fiyatlar normal, hatta bazıları money indirimli
Zannettiğin kadar mal değilim merak etme dostum neymiş belli diyorsun kendi kendine de? Senin yaşın kadar marketlerden alışveriş yapmışlığım vardır benim küçük dostum.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,891
İsim
Mehmet Aslan
hepsini kontrol etmem mümkün değil ama aldığım bir kaç ürüne denk geldim , market fiyatıyla bire bir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Emre Ytar
Zannettiğin kadar mal değilim merak etme dostum neymiş belli diyorsun kendi kendine de? Senin yaşın kadar marketlerden alışveriş yapmışlığım vardır benim küçük dostum.
Atar gider yapıyorsun bir de maşallah.
Senle burda abur cubur fiyatı tartışacak kadar küçük bir dost değilim ama iki üç örnek ver bari de görelim

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,679
İsim
Oğuz
Hepsi kanka, sorduğun soruğun saçmalığından dolayı seni kaale almamayı tercih ediyorum.
Yav bir git işine Allah için hepsi diyor bir de. 3'lü karam 59,75 TL. 2x alıyorsun toplam 6 tane, tanesi 10 TL'ye geliyor. Ben marketten 22 TL'ye aldım. Bir de utanmadan hepsi diyor.

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
Furkan Demirtaş
Atar gider yapıyorsun bir de maşallah.
Senle burda abur cubur fiyatı tartışacak kadar küçük bir dost değilim ama iki üç örnek ver bari de görelim
Maşallah kanka.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yav bir git işine Allah için hepsi diyor bir de. 3'lü karam 59,75 TL. 2x alıyorsun toplam 6 tane, tanesi 10 TL'ye geliyor. Ben marketten 22 TL'ye aldım. Bir de utanmadan hepsi diyor.
hey hey hey :)

alakası yok fiyatlar normal market fiyatları
Alakası var ki söyledim kanka

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mustafa Aydemir
Maşallah kanka.

bu kadar insan markete gitmiyor bir tek sen mi markete gidiyorsun o halde hocam ?

bu kadar insan markete gitmiyor bir tek sen mi markete gidiyorsun o halde hocam ?
daha bugün aldım baharatlı pizza kraker 8 lira ödedim bakkalda burda 6 tl tanesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Emre Ytar
Maşallah kanka.

Hâlen boş boş yazıyorsun bir örnek veremiyorsun. Günlük ilgi dozunu aldıysan hadi yatağına

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
Furkan Demirtaş
Uygunsuz davranış

daha bugün aldım baharatlı pizza kraker 8 lira ödedim bakkalda burda 6 tl tanesi
tamam dostum afiyet bal şeker olsun

Hâlen boş boş yazıyorsun bir örnek veremiyorsun. Günlük ilgi dozunu aldıysan hadi yatağına
Yav dostum yaşın max 15-16 şov yapma şurada hadi ya hadi yok ol şuradan. Bir gün reelde sanaldaki gibi babalanırsın sonun olur bilgin olsun yapma uyarıyorum seni güzel kardeşim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
can demir
fiyatlar normal ama 2 al 1 öde olsaydı süperdi ama 2 al 1i money olarak iade diyor. nasıl çalışıyor bu sistem bilen var mı ? bende money kredi kartı falan yok, migros sanalmarketten normal banka kartı ya da normal kredi kartı ile alışveriş yapıyorum normalde. bundan nasıl yararlanacağım bilgisi olan ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,041,508
Üyeler
165,191
Son üye
Hk44