Migros Basket oyunu ile Hemen de geçerli 600/200 TL İndirim

Özelden kod iletirseniz sevinirim.

Bu ilettin mantığını çözen varsa varsa bana yazsın lütfen

Oyun buglu atmakla uğraşmayın bir parmağınız ile potanın filesine sabit basılı tutuyorsunuz diğer parmağınız ile topa tıklıyorsunuz otomatik atıyor

Oyunu oynamaktan neredeyse gözüm kanayacaktı, sürekli bir top kala kaybediyordum. Neyse, en sonunda kazandım, sepeti oluşturdum, kodu yazdım ama “Bir hata oluştu.” diyor... 😤🤬

Sırf buraya yazmak için üye oldum uygulama üzerinden bug var potanın alt kısmıyla basket topuna sürekli basılı tutun otomatik atıyor

Oyunu oynamaktan neredeyse gözüm kanayacaktı, sürekli bir top kala kaybediyordum. Neyse, en sonunda kazandım, sepeti oluşturdum, kodu yazdım ama “Bir hata oluştu.” diyor... 😤🤬
Ben oyunu kazanamadan önce buradaki kodları denemiştim. Sizde de böyle bir hata oluyorsa çok fazla arka arkaya kod denediğiniz için engellenmiş olabilirsiniz. Farklı bir hesaptan alışveriş yapmayı deneyebilirsiniz. Çünkü en son kendi aldığım kodu da kullanamadım hata veriyordu. Ama evdeki farklı birinin hesabından kullandım. Bir de Yapı Kredi puanıyla aynı anda kupon maalesef kullanılamıyor. Öyle olsaydı alışveriş neredeyse bedavaya gelecekti 😅
1000001523.webp

Sırf buraya yazmak için üye oldum uygulama üzerinden bug var potanın alt kısmıyla basket topuna sürekli basılı tutun otomatik atıyor
Saatlerce uğraştıktan sonra gelen bilgi...
KOD
HMBSK0000UHFF1B

Helal olsun kuryeye, uçarak getiriyor herhalde 😆
1000001525.webp

Ya hesabını istediğim kişi VPN’i açık unutmuş ya da Migros’un sistemi bozuk.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,766
Üyeler
184,679
Son üye
bbiemnt
Geri