Valla migrosun kendi pizzası 65 liraya geliyor. Bence okey. İlla ki marketten bişeler alıcam yani.Eskiden direkt 2 al 1 öde oluyordu, şimdi 2 ödeyip 1'i sonra alıyorsun paran içeride kalıyor. Sıkıntı mlsf.
Müşteri temsilcisine sorman daha garanti olurödeme yöntemi olarak cüzdana yükle ve öde mi seçmeliyim yoksa dijital banka ödemelerinde de geçerli mi ?
kendi markası inci,bence superfresh de benzer kalitelere düştüğü için artık superfresh almıyorum ülkerin zatenO hangi pizza
migrosun pizzası yediğim en iyi donmuş pizza. şoktaki pizzayı yedikten sonra nasıl yazar mısınşok da aynı kampanyadan yapmış 2 tane 820 gr 95 TL'ye aldım fırına koydum şimdi
şimdi yedim kalite olarak çok iyi değil tabi ama 1650 gr 95 tl yani küçük dönerden daha ucuza geliyor değişiklik olsun diye alınır bu paraya memnunum, tavuk eti kullanılmışmigrosun pizzası yediğim en iyi donmuş pizza. şoktaki pizzayı yedikten sonra nasıl yazar mısın
zam önceden gelmişti2 al 1 öde olsun diye 30 lira zam gelmiş normal fiyatı 100 liraydı , ama tanesi 65 e geliyor çok iyi aynısı passaport pizza da 210 lira. Ben dışarı çıkttığım da dışarıda ki yemekler çok daha pahalı olduğu için arada migrosa girip satın alıp içinde ki fırında ücretsiz ısıtırıp yiyordum çok da güzel taze oluyor. Pizzayı aldıktan sonra fişinizle gidip hemen yanında fırını var 5 dk da pişirip kutulayıp veriyorlar.