🔥İndirim Migros’ta 2 al, 1’inin fiyatı Money hediye! Bisküvi, kek, gofretlerde geçerli!

tekno_dahisi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,033
20-21 Temmuz 2025 tarihlerinde Migros, 5M Migros, Migros Jet, Macrocenter ve diğer ilgili mağazalardan Money veya Money Bonus kredi kartınızla Bisküvi, Kek, Gofret ve Çikolata Kaplamalı ürünlerden aynı üründen 2 adet alın, ikincisinin fiyatı Money olarak hediye!
1752990199956.webp

1752990252772.webp

20-21 Temmuz 2025 tarihlerinde Migros, 5M Migros, Migros Jet, Macrocenter ve diğer ilgili mağazalardan Money veya Money Bonus kredi kartınızla Bisküvi, Kek, Gofret ve Çikolata Kaplamalı ürünlerden aynı üründen 2 adet alın, ikincisinin fiyatı Money olarak hediye!
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
money hesabına iade olması hos değil ya tekrar alışveriş yapmak için zorluyorlar bildiğin direkt 2 al 1 öde yapsana yani.

3 al 2 öde demek daha doğru money hesabına iade oluyorsa.

maymun 2 muz almak
maymun 2 lira ödemek
maymun 1 lira money para almak
1 lira 1 muz etmek
maymun 2 liraya 3 muz almak

umarım açıklayıcı olmuştur
Maymun, gidip gelen Money’yi aynı kampanyada hemen harcamak zorunda mı acaba?

Not:1 Temmuz - 30 Eylül arasında kazandığın Money’ler için son kullanım tarihi 30 Eylül

Ne zaman ne için harcadığının bir önemi var mı sence :D

Mesela, 2 tane 5 TL’lik ürün aldım, karşılığında 5 TL Money puanı kazandım. Sonra o puanlarla başka bir ürün aldım, alışverişim tamamlandı. Aslında Money olmasa da o ürünleri alırdım belki. Puanları biriktirip ihtiyaç olunca kullanıyorum. Bu yüzden kampanya bana ekstra zarar ya da zorluk getirmiyor. Sonuçta ihtiyacım olan şeyleri alıyorum. Tabii Migros’tan sürekli alışveriş yapmıyorsan, Money puanları senin için pek işe yaramayabilir.

Örnek olarak, 2 tane 5 TL’lik ürün aldım ve karşılığında 5 TL değerinde Money puanı kazandım. Sonrasında bu puanla başka bir ürün aldım ve işlem tamamlandı. Aslında bu Money olmasa da o belki ürünleri alacaktım, sadece puanları biriktirip ihtiyaç olduğunda kullanıyorum. Bu nedenle, kampanyanın bana ekstra bir kayıp ya da zorluk getirdiğini düşünmüyorum; sonuçta ihtiyacım olan ürünleri alıyorum.
tamam işte 10 TL verip 15 TL'lik ürün alabiliyorsun işin sonunda, kötü bir niyetle yazmadım. Sadece 2 al 1 öde olduğunu zannedip o şekilde girdim. Konu için teşekkürler.

tamam işte 10 TL verip 15 TL'lik ürün alabiliyorsun işin sonunda, kötü bir niyetle yazmadım. Sadece 2 al 1 öde olduğunu zannedip o şekilde girdim. Konu için teşekkürler.

Migros’tan sürekli alışveriş yapmıyorsan ve Money puanlarını harcayabileceğin bir şey yoksa, bunu öyle düşünebilirsin; yoksa puanlar sende kalmaz.

Uygunsuz davranış

Mesela, 2 tane 5 TL’lik ürün aldım, karşılığında 5 TL Money puanı kazandım. Sonra o puanlarla başka bir ürün aldım, alışverişim tamamlandı. Aslında Money olmasa da o ürünleri alırdım belki. Puanları biriktirip ihtiyaç olunca kullanıyorum. Bu yüzden kampanya bana ekstra zarar ya da zorluk getirmiyor. Sonuçta ihtiyacım olan şeyleri alıyorum. Tabii Migros’tan sürekli alışveriş yapmıyorsan, Money puanları senin için pek işe yaramayabilir.
Maymun indirimli ürünlerin maliyetini arttırmak. Maymun ne matematik nede ekonomi bilmemek ama maymun çok bilmişlik yapmak. Maymun maymunluk yapmak.

Geri