Neler Yeni

Migrosta satılan soundbar hakkında

beerk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
berk
arkadaşlar geçenlerde biri bu soundbarı paylaşmıştı bir kaç kişi de satın almıştı ses kalitesi gecikmesi falan nasıl cevaplarsanız sevinirim bende almayı düşünüyorum

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,056
İsim
göksel yurtcan
bu paraya muhtemelen tenekeden hallice bir sesi vardık hocam

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,056
İsim
göksel yurtcan
paylaşan kişi sesinin güzel olduğunu söylemişti satın alanların da deneyimlerini merak ettim
1684353029872.png

bu hoparlör çokda kaliteli bir hoparlör benzemiyor

Abicim kisisel gorus yazmayin fiyat ucuz tamam da kullandiysaniz sesi iyi mi kotu mu onu deyin ona gore alicaz ya allah icin

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,056
İsim
göksel yurtcan
Abicim kisisel gorus yazmayin fiyat ucuz tamam da kullandiysaniz sesi iyi mi kotu mu onu deyin ona gore alicaz ya allah icin
ben uzun zamandır ses sistemleri ile uğraşıyorum ve hoparlörün görüntüsünden ne olduğunu sesini içindeki amfinin rms değerini tahmin edebiliyorum bilinçsizce konuşmuyorum bu işten ben yüklü miktarda parada kazanmış bir kişiyim

ben uzun zamandır ses sistemleri ile uğraşıyorum ve hoparlörün görüntüsünden ne olduğunu sesini içindeki amfinin rms değerini tahmin edebiliyorum bilinçsizce konumuyorum
Kankam dis gorunusunden nasil anliyorsun biraz bahsetsene asdoisajdamsd saka mi bu abi

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Fiyatına göre iyidir bence. Yüksek seste bozulma yapabilir. Ama teknosa da satılan preo mm-09 hoparlör var . 2*8= 16 watt olmasına rağmen sesi gayet iyiydi.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,056
İsim
göksel yurtcan
Kankam dis gorunusunden nasil anliyorsun biraz bahsetsene asdoisajdamsd saka mi bu abi
hocam bir monitörün görünüşünden tahminde bulunamazmısınız eğer bulunamıyorsanız forumu bırakın derim hoparlörün içinde iki tane 5cm çinden çıkma sürücü var depremde gitmeden önce evim bunlarla doluydu ve ben bunları kendi yaptığım amfilerle birleştirip 50/60tlye arkadaşalarıma falan satıyordum yani bunun ses kalitesini çok iyi biliyorum hattaki bu kabinde iyi ses alamayacağınızı eğer piramet şeklinde 230/240 ml bir kabin yapıp 1cmde woofer deliği açarsanız max. performansı alırsınız ki bunun içindeki hoparlörlerin değerleride 4ohm 5watt

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,056
İsim
göksel yurtcan

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
fiyata bağlı fakat ben bookshelf + woofer tavsiye ederim müzikte tatmin etmez ama film vs. ses verecektir tabi fiyata bağlı

2014 yılında 200 tl ye almıştık. İlk defa soundbar alışımızdı . Keşke iki tane alaydık dedik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar geçenlerde biri bu soundbarı paylaşmıştı bir kaç kişi de satın almıştı ses kalitesi gecikmesi falan nasıl cevaplarsanız sevinirim bende almayı düşünüyorum

Bu firmanın diğer ürünlerinin incelemelerinden bir şeyler çıkabilirsin. Ama beklenti çok yüksek tutmazsan iş görür Uygun ekolayzır ayarı ile daha fazla verim alabilirsin. Win10 da ekolayzır ayarı mevcut.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,056
İsim
göksel yurtcan
2014 yılında 200 TL ye almıştık. İlk defa soundbar alışımızdı . Keşke iki tane alaydık dedik.
o zaman sıfır için normal bir fiyat bu işi bilmeyen kişilerin öyle amfi kablolarıyla vs. uğraşmasına çokta gerek yoktu o dönemlerde fakat ben o dönemde panasonic marka 5.1 set almıştım 250 tl vermiştim yanılmıyorsam daha garantili idi şuan muhtemen sizin attığınız sete şuan 2500tl falan derler asla o parayı etmez ben şuan jamo surround 200 kullanıyorum o paralara buluyor basslar biraz pasif kalıyor ama wooferla çözülebilir fakat ses kalitesi fark yaratıyor sizdeki set müzik dinlemeye değil film izlemeye odaklı bir set

Top Bottom