Mikrofon çalışmama sorunu

kosovh

80+
Reaksiyon skoru
0
bilgisayarımda mikrofon çalışmıyor birsürü kulaklık denedim diğer pcde çalışıyor fakat ana pcde çalışmıyor bi kaç kere düzeldi kendi kendine ama şuan çalışmıyor ve çalışacak gibide görünmüyor. Driverleri sil yükle yaptım usb portlarını değiştirdim birsürü çözüm denedim fakat çalışmıyor. Kulaklıkla alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum. (arkadaşlarımla konuşurken bilgisayarın sesi gidiyor)

bilgisayarımda mikrofon çalışmıyor birsürü kulaklık denedim diğer pcde çalışıyor fakat ana pcde çalışmıyor bi kaç kere düzeldi kendi kendine ama şuan çalışmıyor ve çalışacak gibide görünmüyor. Driverleri sil yükle yaptım usb portlarını değiştirdim birsürü çözüm denedim fakat çalışmıyor. Kulaklıkla alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum. (arkadaşlarımla konuşurken bilgisayarın sesi gidiyor)
kulaklıkmı bozuk pc mi

ses ayarlarından ayar yaptınız mı Windows 11 etkinlestirmediyseniz ve kullandığınız kulaklığın mikrofon ayarları varsa uygulamasında bunu farklı bir aygıt gibi alıp onu kullanıyor başıma gelmişti belki bundan kaynaklanıyordur

pc muhtemelen çünkü bir kaç mikrofon denedim hiçbiri çalışmıyor pcde fakat başka pcde çalışıyor
mikrofon tuşu varsa onu dene yoksa bendede aynı şey olmuştu win10 home kurdum düzeldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,634
Üyeler
186,219
Son üye
Emre.47
Geri